DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110.89078%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“SUSURLUK’TA TARIM İVME KAZANACAK”

“SUSURLUK’TA TARIM İVME KAZANACAK”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:07
“SUSURLUK’TA TARIM İVME KAZANACAK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karapürçek Mahallesinde Susurluk Belediyesi tarafından bizzat Başkan Nurettin Güney’in talimatı ile bölgeye kazandırılan kantar, hizmet vermeye başladı.

Susurluk Belediyesi yaptığı hizmetler ile halka dokunmaya devam ediyor. Bu çerçevede Karapürçek Mahallesinde ihtiyaç duyulan kantarı hizmete sokan Susurluk Belediyesi vatandaşın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

“TARIMSAL ÜRETİMDE İVME KAZANACAK”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Başkan Güney şu ifadeleri kullandı: ‘‘Susurluk Belediye Başkanlığı geleceğin mutlu, müreffeh Susurluk halkı ve güçlü Türkiye için proje üreten Atatürk ün Milli devlet yapısına katkı sağlayan bir anlayışa sahiptir. Partizanlık yapmaz, ayrım yapmaz, çünkü hepimiz adaletle hizmet alırsak doğru yolda oluruz prensibindedir.

Tarım hayvancılıkta gelişen bir Susurluk Devletimize katkı sağlayacağı aşikârdır. Karapürçek, bu kantar ile 60 Tonluk tartıya sahip olmak ile Tarımsal üretimde ivme kazanacaktır. Her şey halkımızın Türk Devletimizin güçlü yarınları için Hayırlı olsun.’’
Ağustos ayında Karapürçek’te bölgeye kazandırılan 60 Tonluk tartıya sahip kantar, ihtiyaç duyan her vatandaş için hizmet vermeye devam ederken kantarın tarımsal üretimde ivme kazanacağı öngörülüyor.

HABER: Sena BEYAZ

GURBETÇİLER KUYRUK OLUŞTURDU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.