DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364450.95394%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta Trafik ve İlk Yardım Bilinci Arttı

Susurluk’ta Trafik ve İlk Yardım Bilinci Arttı

Susurluk Nimet Sadık Özyiğit Ortaokulunda Trafik Haftası münasebetiyle trafik güvenliği ve ilk yardım bilincini artırmak amacıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe ilçe protokolü, öğrenciler ve öğretmenler katıldı, sunumlar yapıldı ve çeşitli gösteriler sergilendi.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Susurluk’ta Trafik ve İlk Yardım Bilinci Arttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Nimet Sadık Özyiğit Ortaokulu, öğretmen ve öğrencilerinin öncülüğünde trafik güvenliği ve ilk yardım bilincini artırmaya yönelik bir program düzenlendi. Program, Kaymakam Muammer Köken, Belediye Başkan Yardımcısı Taylan Akoğlan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Susurluk'ta Trafik ve İlk Yardım Bilinci Arttı

Susurluk’ta Trafik ve İlk Yardım Bilinci Arttı_1

İlkyardım Eğitimi Verildi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte İlçe Sağlık Müdürü Evren Fatih Ocaktan, ilk yardımın önemi üzerine kapsamlı bir sunum gerçekleştirerek katılımcılara hayati bilgiler verdi. Ardından İlçe Trafik Müdürlüğü’nden Komiser Yardımcısı İbrahim Işık, trafik güvenliği konusunda bilinçlendirici bir sunum yaptı.

Susurluk'ta Trafik ve İlk Yardım Bilinci Arttı

Susurluk’ta Trafik ve İlk Yardım Bilinci Arttı_2

Skeç ve Halkoyunları Gösterisi Yapıldı

Öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ile devam eden etkinlikte zeybek gösterisi ve çeşitli skeçler programın renkli ve eğitici yönünü ortaya koydu. Program sonrasında Trafik Haftası nedeniyle ilçedeki öğrenciler arasında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Susurluk'ta Trafik ve İlk Yardım Bilinci Arttı

Susurluk’ta Trafik ve İlk Yardım Bilinci Arttı_3

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.