DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20590942.9736%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

20:11

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta Uyuşturucu Operasyonu; Üç Şüpheli Gözaltında

Susurluk’ta Uyuşturucu Operasyonu; Üç Şüpheli Gözaltında

Susurluk'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, bir araç ve içerisinde bulunan şahısların üzerinde yapılan aramada sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Üç şüpheli gözaltına alınarak haklarında soruşturma başlatıldı.  

ABONE OL
Nisan 21, 2024 15:16
Susurluk’ta Uyuşturucu Operasyonu; Üç Şüpheli Gözaltında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Balıkesir’de Büyük Uyuşturucu Baskını

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından elde edilen istihbari bilgiler neticesinde uyuşturucu satıcılarına bir darbe daha vuruldu. Bursa ilinden Balıkesir’e uyuşturucu madde getirileceği bilgisini alan ekipler şahısların yakalanması maksadıyla operasyon başlattı. Operasyon kapsamında Susurluk-Balıkesir karayolunda bulunan bir petrol istasyonunda, uyuşturucu madde nakliyatı  yaptığı tespit edilen araç Susurluk İlçe Jandarma ekipleri tarafından durduruldu.

 Operasyon Detayları

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla, İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ve uyuşturucu arama köpeği tarafından araç ve içerisinde bulunan S.S., M.A., ve S.K.’nin üzerlerinde yapılan aramalarda, 118 gram Metamfetamin, 0 adet Sentetik Uyuşturucu Hap, 1 adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı ve 3 adet cep telefonu ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınırken gözaltına alınan şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.