DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331700.72843%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta Yerli Malı Haftası

Susurluk’ta Yerli Malı Haftası

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:14
Susurluk’ta Yerli Malı Haftası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, 12-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Yerli Malı Haftası’nda Susurluk Belediyesi tarafından yetiştirilen buğdaylardan yapılan simitler çocuklara dağıttı.

Yerli Malı Haftası nedeniyle beraberinde Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ile okulları dolaşan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Susurluk Belediyesi tarafından ekimi yapılarak üretilen buğdaylardan üretilen ekmek ve simitleri öğrencilere dağıttı.

Ürünlerin Belediyeye ait Halk Ekmek Fabrikasında üretildiğini anımsatan Güney, ‘Bu sene çocuklarımıza ikram ettiğimiz simitleri tarlalarımız da ürettiğimiz Ata Tohumu buğday unundan yapıldı. Bizler de bu anlamlı günde çocuklarımıza dağıtmak istedik.
Susurluk Belediyesi üretmeye devam ediyor. Susurluk Belediyesi 75 Kg Ata Tohumu buğday ile başladığı yolculukta bu gün 13 ton buğday üretimine ulaştı. Belediye Halk Ekmek Fabrikası’nda ata tohumu buğdaydan üretilen ekmek, simit ve unlu mamüller halkın beğenisiyle sofralarda yer bulurken aile ekonomisine de katkı sağlıyor” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.