DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20703211.96732%
Balıkesir
14°

KAPALI

04:11

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TAMER KARADAĞLI DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜ OLDU!

TAMER KARADAĞLI DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜ OLDU!

ABONE OL
Ağustos 11, 2023 11:58
TAMER KARADAĞLI DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜ OLDU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre tiyatro ve sinema oyuncusu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu.

“Çocuklar Duymasın” dizisindeki “Haluk” karakterini canlandırdı

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi mezunu 56 yaşındaki Karadağlı, ilkokula başlamadan önce ailesi ile birlikte ABD’ye yerleşti. Lise yıllarına kadar Amerika’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye kesin dönüş yapan ünlü sanatçı, Çankaya Lisesi’nden mezun oldu. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Karadağlı, birçok sinema filminde ve tiyatro oyununda rol aldı. Robert De Niro, Al Pacino, Antonio Banderas, Michael Madsen, Kevin Kostner, Clint Eastwood, Mel Gibson, George Clooney gibi dünyaca ünlü oyuncuları seslendiren Karadağlı ’Çocuklar Duymasın’ isimli TV dizisindeki Haluk rolüyle hafızalarda yer edindi.

ÜST KADEME YÖNETİCİ ATAMALARI RESMİ GAZETE’DE!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.