DOLAR 32,1707 0.01%
EURO 35,2956 0.06%
ALTIN 2.469,530,11
BITCOIN 21196056.29873%
Balıkesir
18°

KAPALI

03:51

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TARİHİ CAMİDE KORKUNÇ YANGIN

TARİHİ CAMİDE KORKUNÇ YANGIN

ABONE OL
Nisan 3, 2023 14:25
TARİHİ CAMİDE KORKUNÇ YANGIN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafakemalpaşa ilçesinin köklü tarihi geçmişine tanıklık eden Paşalar Aşağı Mahalle Camii, yangın felaketinin eşiğinden döndü. Bursa’nın en eski camilerinden biri olan bu tarihi yapı, kısa süre önce çıkan yangında tamamen yok olmaktan son anda kurtarıldı.

Sabahın erken saatlerinde Mustafakemalpaşa Mahallesi’nde meydana gelen yangın, bölgedeki en eski camilerden biri olan Paşalar Aşağı Mahalle Camii’nde paniğe neden oldu. Yangının, kadınların namaz kıldığı mahfil alanda başladığı ve ahıra giden mahalle sakinleri tarafından fark edildiği belirtildi.

yangın

YANGIN HIZLI BİR ŞEKİLDE KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın, halıların tutuşması sonucu ahşap bölmelere sıçradı ve çevredeki vatandaşlar tarafından ilk müdahale yapıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını hızlı bir şekilde kontrol altına aldılar. Yangının, elektrik tesisatına bağlı halı altı ısıtmasından kaynaklandığı öğrenilirken, cami içinde hasar meydana geldiği ve kadınlar mahfilinin kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.