DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20336785.12058%
Balıkesir
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Teknofest son gününde de yoğun ilgi gördü

Teknofest son gününde de yoğun ilgi gördü

ABONE OL
Ekim 1, 2023 18:06
Teknofest son gününde de yoğun ilgi gördü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’de, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) tarafından düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, son gününde de büyük ilgi topladı.

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji fuarına ev sahipliği yapan İzmir’de TEKNOFEST’e son günü olan beşinci gününde yoğun ilgi sürerken, hafta sonunu da fırsat bilen İzmirli vatandaşlar alana akın etti. Çiğli Havaalanı’nda düzenlenen TEKNOFEST’te aileler çocukları ile birlikte stantları gezdi.

Araç kuyruğu kilometreleri buldu

Çevreyolu ve festival alanına giden Anadolu Caddesi’nde oluşan araç kuyruğu kilometreleri buldu. Yavaş ilerleyen trafikte ara ara aksaklıklar yaşandı. Oluşan trafik yoğunluğu havadan da görüntülendi.

TEKNOFEST’in başladığı günden bugüne Türk Yıldızları, SOLOTÜRK, Bayraktar Akıncı, Aksungur, Bayraktar TB2, Hürkuş, Paramotor, Gyrocopter, BEL-429 (Üzüm Salkımı), S-70 (Çelik Kanatlar), Paramotor, AB-412 (SGM), T-129 Atak helikopteri İzmirli vatandaşlara coşku dolu anlar yaşattı. Gökyüzündeki gösteriler gün boyunca devam edecek. Bu yıl son kez düzenlenen festival bugün son bulacak.

TEKNOFEST’e gelen vatandaşlar ise alanda bulundukları için çok mutlu olduklarını ifade ederken, gösteriler karşısında da etkilendiklerini vurguladılar.

(İHA)

Stoltenberg Ankara’daki terör saldırısını kınadı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.