DOLAR 32,2221 0.05%
EURO 35,0637 0.15%
ALTIN 2.529,891,19
BITCOIN 2159975-0.34023%
Balıkesir
19°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Temizlik ondan soruluyor

Temizlik ondan soruluyor

ABONE OL
Mart 25, 2023 14:29
Temizlik ondan soruluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

56 yaşındaki emekli temizlik işçisi Doğan Onuk, elinde süpürgesi ve küreğiyle Manyas’ın sokaklarını gönüllü olarak temizliyor.

Balıkesir’in Manyas ilçesinde yaşayan emekli temizlik işçisi Doğan Onuk, ilçenin temizliğine gönüllü olarak katkı sağlıyor. İstanbul-Kartal Belediyesi’nde çalıştığı süre boyunca temizlik işçisi olarak çalışan Onuk, emekli olduktan sonra Manyas’a yerleşerek ilçenin temizliği için çalışmalarına devam ediyor. Haftada bir gün Atatürk Mahallesi’ne giderek orada temizlik yapıyor. Onuk’un bu fedakarlığı ve çalışmaları, ilçe halkı tarafından takdir ediliyor. Aynı zamanda esnaflar da Onuk’a emeğinin karşılığı olarak cüzi miktarda yardımda bulunuyor. Onuk gibi fahri olarak ilçe temizliğine katkı sağlayan insanlar, ilçenin güzelliğinin korunmasında büyük bir rol oynuyorlar.

Fotoğraf Altı: Doğan Onuk Manyas’ın sokaklarını gönüllü olarak temizliyor.

BU İŞTEN YILLARCA EKMEK YEDİM

Doğan Onuk, “2 çocuk babasıyım, eşimden ayrıyım. Emekli olduktan sonra bir arkadaş vasıtasıyla önce Avşa Adasına geldim. Daha sonra Manyas’a yerleştim. Manyas’ın temizliği için uğraşıyorum, ben temizliği seviyorum, bu işten de yıllarca ekmek yedim. Burada da belediyeden aldığım süpürge, kürek ve araba ile gün boyu şehrin içerisini, camileri ve diğer resmi kurumların çevresini temizliyorum. Bu işi canla, kalple yapıyorum. Allah devletimize zeval vermesin” diyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP