DOLAR 32,3796 -0.33%
EURO 34,7412 -0.22%
ALTIN 2.398,08-1,00
BITCOIN 19230904.02271%
Balıkesir
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:09

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi Disiplin Kuruluna Sevk Etti

TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi Disiplin Kuruluna Sevk Etti

 Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, Galatasaray'ı çirkin tezahürat ve saha olayları, Fenerbahçe'yi ise müsabakayı terk etme gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Ayrıca Göztepe ve Erzurumspor'dan da benzer nedenlerle sevkler gerçekleştirildi.

ABONE OL
Nisan 9, 2024 15:54
TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi Disiplin Kuruluna Sevk Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray ve Fenerbahçe PFDK’ya Sevk Edildi

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, Turkcell Süper Kupa finalinde yaşanan olaylar sonrasında Galatasaray ve Fenerbahçe’yi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etti. Galatasaray’ın çirkin tezahürat ve saha olayları, Fenerbahçe’nin ise müsabakayı terk etme gerekçeleriyle PFDK’ya sevk edildiği belirtildi.

TFF’nin Açıklaması

TFF tarafından yapılan açıklamada, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Turkcell Süper Kupa finalindeki davranışlarına ilişkin kararların alındığı ifade edildi. Ayrıca Göztepe ve Erzurumspor’dan da benzer nedenlerle sevklerin gerçekleştirildiği belirtildi.

TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Disiplin Kuruluna Sevk Etti

TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi Disiplin Kuruluna Sevk Etti_1

Detaylar

TFF’nin Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK’ya yapılan sevk raporlarına göre, Galatasaray’ın çirkin ve kötü tezahüratı ile saha olayları nedeniyle sevk edildiği, Fenerbahçe’nin ise müsabakayı terk etme ve sportmenliğe aykırı hareket gerekçeleriyle sevk edildiği ifade edildi.

Ayrıca, Göztepe ve Erzurumspor’un da saha olayları ve kural dışı hareketler nedeniyle PFDK’ya sevk edildiği belirtildi. Göztepe A.Ş.’nin saha olayları, Erzurumspor FK futbolcusu Celal Hanalp’in ise kural dışı hareketleri sebebiyle tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildiği açıklandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.