DOLAR 32,3249 0.12%
EURO 34,7858 -0.11%
ALTIN 2.410,030,05
BITCOIN 2056747-0.62218%
Balıkesir
20°

AÇIK

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
THE ELDER SCROLLS VI ERKEN ÇIKABİLİR!

THE ELDER SCROLLS VI ERKEN ÇIKABİLİR!

ABONE OL
Temmuz 4, 2023 11:26
THE ELDER SCROLLS VI ERKEN ÇIKABİLİR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde yapılan Microsoft FTC duruşmasında The Elder Scrolls VI’nın daha erken bir tarihte sunulacağı konuşuldu.

Bethesda tarafından geliştirilen ve büyük bir hayran kitlesi olan The Elder Scrolls serisinin yeni oyunu The Elder Scrolls 6 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İlk olarak Haziran 2018’de duyurulan ve şu anda aktif olarak geliştirilen oyuna dair beş yıldan uzun bir süre beklememiz gerektiği belirtilmişti. Ancak, son zamanlarda gerçekleşen Microsoft-FTC duruşmasında, beklenen oyun için yeni bir tarih paylaşıldı.

The Elder Scrolls VI

OFFİCİAL TEASER

Hedef 2026

Xbox CEO’su Phil Spencer daha önceki açıklamalarında, oyunun hala “beş yıldan fazla daha uzun sürebilir” olduğunu belirtti. Ayrıca, oyunun hangi platformlarda piyasaya sürüleceği konusundaki sorulara verdiği yanıtta, “Şu anda bunu kesinleştirmek bizim için zor.” ifadelerini kullandı.

Microsoft FTC duruşmasında, Phil Spencer’ın açıklamalarından farklı bir tarih ortaya atıldı. Bir Microsoft avukatı, serinin altıncı oyunu olan The Elder Scrolls 6 için 2026 yılını hedeflediklerini paylaştı. Ancak, bu oyunun serisi için oldukça erken bir çıkış tarihi olduğunu belirtmekte fayda var. Bildiğiniz üzere Bethesda, yakında piyasaya sürülecek olan Starfield oyunu üzerinde çalışıyor. The Elder Scrolls 6 ise geliştirici ekibin bir sonraki büyük projesi olacak. Her iki projenin de başında Fallout ve The Elder Scrolls serilerinin geliştirilmesinde önemli bir rol oynayan Todd Howard bulunacak.

İşte The Elder Scrolls VI’nın resmi fragmanı;

XBOX GAME PASS’TE OYNANACAK EN İYİ OYUNLAR

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.