DOLAR 32,2685 -0.23%
EURO 34,7670 -0.16%
ALTIN 2.412,200,80
BITCOIN 2030779-1.84399%
Balıkesir
20°

AÇIK

04:07

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
THE LORD OF THE RİNGS MMO GELİYOR

THE LORD OF THE RİNGS MMO GELİYOR

ABONE OL
Mayıs 17, 2023 15:02
THE LORD OF THE RİNGS MMO GELİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amazon Games, Yüzüklerin Efendisi temalı bir devasa çok oyunculu çevrimiçi (MMO) oyun geliştirme planını duyurdu.

Amazon, bu projeyi Embracer Group ile birlikte hayata geçireceğini belirtti. Ancak, bu duyuru internet topluluğu tarafından şu anda biraz mesafeli bir şekilde karşılanıyor.

Henüz erken geliştirme aşamasında olan oyun, PC ve konsol platformları için geliştirilecek. Oyundan, “Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi edebi üçlemesinin sevilen hikayelerini içeren, Orta Dünya’da geçen açık dünya MMO macerası” şeklinde bahsediliyor. Amazon Games Orange County stüdyosu, bu projenin arkasında yer alıyor. Ancak Amazon’un önceki MMO oyunu New World, MMO RPG tutkunları arasında karışık tepkiler almıştı.

TARİH BELLİ DEĞİL

Yüzüklerin Efendisi temalı MMO oyununun çıkış tarihi henüz belirtilmemiştir. Amazon Games Başkan Yardımcısı Christoph Hartmann, “Oyunculara Yüzüklerin Efendisi’ne yeni bir bakış açısı getirmek uzun zamandır ekibimizin arzusuydu ve Middle-earth Enterprises’ın bu ikonik dünyayı bize emanet etmesinden onur ve minnet duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Embracer, geçtiğimiz yıl Middle-earth Enterprises’ı satın alarak Yüzüklerin Efendisi üçlemesi ve Hobbit ile ilgili dünya çapındaki hakları elde etmişti. Öte yandan Amazon, Tencent ile birlikte başka bir Yüzüklerin Efendisi MMO projesini iptal etmişti. Ayrıca, büyük bütçeli Güç Yüzükleri dizisi de hayranlar tarafından olumsuz eleştirilmişti.

 

YENİ OYUNLAR 100GB’I GEÇİYOR ARTIK HEP BÖYLE Mİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.