DOLAR 32,3207 -0.13%
EURO 34,7634 -0.11%
ALTIN 2.389,33-0,30
BITCOIN 19105941.14607%
Balıkesir
20°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TOGG BALIKESİR MEYDANINDA SERGİLENECEK

TOGG BALIKESİR MEYDANINDA SERGİLENECEK

ABONE OL
Nisan 11, 2023 13:51
TOGG BALIKESİR MEYDANINDA SERGİLENECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karesi Belediye Meclisi Üyesi Kemal Aydın, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen TOGG otomobil kurasında talihli olan 20 bin kişiden birisi oldu. Aydın, aldığı bu özel araçla ilgili olarak TOGG markasının herkes tarafından benimsenmesi gerektiğini vurguladı ve aracını Balıkesir’in Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda sergileyeceğini açıkladı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın vizyon projeleri arasında yer alan yerli ve milli otomobil üretiminin gerçekleşmesiyle birlikte yapılan çekilişte, Karesi Belediye Meclisi Üyesi Kemal Aydın asil listede yer alarak aracın sahibi oldu. Aydın, özel otomobilini memleketinde sergileyecek.

“CUMHURBAŞKANINA GÜVENDİM”

TOGG için başvuru sürecini anlatan MHP’li Karesi Belediye Meclis Üyesi Kemal Aydın, “Cumhurbaşkanımızın 2023 ve 2071 vizyonu çerçevesinde biz de Cumhur İttifakı olarak devletimizin, milletimizin her zaman yanında olduk. Bu süreçte Cumhurbaşkanımız yerli ve milli bir otomobil kampanyası başlattı. Bunun ilk adımlarını attıktan sonra otomobilin üretim aşamasına geçildi. Cumhurbaşkanımız bu süreçte verdiği vaatlerinde insansız savaş uçaklarından tutun SİHA’lara, tünellerden otoyollara, köprülere kadar her şeyi gerçekleştirdi. Biz de ben de Cumhur İttifakı’nın bir üyesi olduğum için, güvenimiz tam olduğu için yerli ve milli otomobil kampanyasına katılmak istedim” diye konuştu.

“TOGG’UN EN ÜST PAKETİNE BAŞVURDUM”

Babası Alaittin Aydın ile birlikte TOGG çekilişine katıldığını belirten Karesi Belediye Meclis Üyesi Kemal Aydın, babasına çıkmadığı halde kendisinin asil listede yer aldığını söyledi. Aydın, “TOGG için babamla birlikte başvuru yaptık. Fakat babama çıkmadı, bana çıktı. Ben TOGG’un en üst paketi için başvuru yaptım. Ben bu konularda biraz şanslıyım her girdiğim kurada başarılı oluyorum” ifadelerini kullandı.

ARACI ALMAYA HAK KAZANAN 20 BİN KİŞİDEN BİRİ OLDU

MHP’li Karesi Belediye Meclis Üyesi Kemal Aydın, TOGG için gerçekleştirilen kura sonucunda aracı almaya hak kazanan 20 bin kişiden biri oldu. Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan yerli ve milli otomobil üretiminin hayata geçirilmesiyle birlikte başlatılan kampanyaya katılmak istediğini söyledi. Aydın, babası Alaittin Aydın ile birlikte başvuru yaptıklarını ancak kendisinin asil listede yer aldığını belirtti.

Aracın özellikleri bakımından Türkiye şartlarının üstünde olduğunu vurgulayan Aydın, 500 kilometre menzili ve yerli milli olması nedeniyle aracı tercih ettiklerini söyledi. Ayrıca aracın donanımının da şartlarının üstünde olduğunu belirtti. Sosyal medya hesabında aracın kendisine çıkmasıyla ilgili yaptığı paylaşım sonrasında çok sayıda kişinin kendisini arayarak aracı kendilerine devretmesini istediğini söyleyen Aydın, vatandaşların aracı görmesi ve incelemesi adına aracı Balıkesir’in Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda sergileyeceğini açıkladı. Aydın, devletin yerli ve milli otomobil gibi imkanlar sunmaya devam etmesini ve kendilerinin de bu imkanları desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.