DOLAR 32,2778 0.03%
EURO 34,8011 -0.05%
ALTIN 2.438,530,27
BITCOIN 20268471.77282%
Balıkesir
16°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TOGG KONVOY BAŞI OLDU

TOGG KONVOY BAŞI OLDU

ABONE OL
Mayıs 6, 2023 13:08
TOGG KONVOY BAŞI OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Askere gidecek 20 yaşındaki Kadir Bacak’ın Mustafa Varank’tan ricası üzerine kapadokya rengi Togg, Bursa İnegöl’de asker uğurlamasında konvoy başı oldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’nın İnegöl ilçesinde gerçekleştirilen Gençlik Merkezi açılışında ilginç bir taleple karşılaştı. İnegöl’de yaşayan ve yakında askerliğini yapacak olan Kadir Bacak, Bakan Varank’tan Togg’un asker uğurlamasında kullanılmasını istedi. Bakan Varank, Mehmetçiğin talebini geri çevirmedi ve Kapadokya rengindeki Togg’u İnegöl’e getirtti. Kadir Bacak, Türk Bayrağı taşıyan T10X aracın direksiyonuna asker şalı ile oturarak İnegöl turu attı. Akrabaları ve arkadaşları da Kadir Bacak’a eşlik etti.

Askere gidecek 20 yaşındaki Kadir Bacak’ın Mustafa Varank'tan ricası üzerine kapadokya rengi Togg, Bursa İnegöl’de asker uğurlamasında konvoy başı oldu.

Togg asker uğurlamasında konvoy başı oldu.

İnegöl Belediyesi önüne de gelen T10X, vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılandı. Tokat’ta vatani görevini yapacak Kadir Bacak, “Bursa Gençlik Merkezi açılışında bakanımızdan Togg’u talep etmiştik. Bakanımız da bizi kırmadı.” dedi. Bacak, desteği ve katkıları için İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a da teşekkür etti.

Togg’un resmi sosyal medya hesaplarından Kasım ayında renk anketi yapıldı. Ankette birinci açık ara Kapadokya oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.