DOLAR 32,3468 -0.05%
EURO 34,8587 0.16%
ALTIN 2.376,86-0,81
BITCOIN 19958624.48801%
Balıkesir
20°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Togg Talihlisi: Araç Anadolu Rengi Olduğu İçin Anadoluyu Görsün İstiyorum

Togg Talihlisi: Araç Anadolu Rengi Olduğu İçin Anadoluyu Görsün İstiyorum

ABONE OL
Mart 30, 2023 19:23
Togg Talihlisi: Araç Anadolu Rengi Olduğu İçin Anadoluyu Görsün İstiyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un T10X modeli için gerçekleştirilen çekiliş sonucunda, İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Metin Çetin aracı kazananlar arasında yer aldı. Çetin, aracın kendisine çıkacağını rüyasında gördüğünü ve sonucu öğrenince çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Togg’un T10X modeli, 523 kilometrelik menziliyle dikkat çekiyor. Metin Çetin de bu model için başvuru yaparak şansını denedi ve aracı kazandı. Çetin, aracın Anadolu kırmızısı modeline başvurduğunu belirterek, aracını teslim aldıktan sonra ilk işinin memleketi Sinop’a gitmek olacağını söyledi.

Sevinci ise oldukça büyük oldu

Togg’un resmi internet sitesi Trumore uygulaması üzerinden duyurulan kazananlar listesiyle birlikte talihliler de gün yüzüne çıkmaya başladı. Yerli ve milli elektrikli otomobil Togg’un T10X modelinin kazananları arasında yer alan Metin Çetin’in sevinci ise oldukça büyük oldu.

Togg kurasında şanslı isimler arasında yer alan Metin Çetin, aracın kendisine çıkacağını hissettiğini ve rüyasında gördüğünü söyledi. Çetin, aracın T10X modeline başvuruda bulunduğunu ve kayıt işlemlerinin ardından heyecanla sonucu beklediğini ifade etti.

“Togg Projesini iki yıldır takip ediyordum”

Çetin, projeyi iki yıldır takip ettiğini ve kendi işi nedeniyle araç parçaları ürettiğini belirtti. Bu nedenle Togg projesine büyük bir ilgi duyduğunu ve üzerinde yoğun mesai harcadığını söyledi. Yerli ve milli olması sebebiyle projenin kendisinde heyecan yarattığını ifade eden Çetin, aracın yüzde 100 elektrikli olmasının da kendisini çok etkilediğini dile getirdi.

Başvuru yaparken kafasındaki planın, elindeki aracı satarak Togg’a yatırım yapmak olduğunu söyleyen Çetin, şu anda planının güzel işlediğini ve aracın Anadolu kırmızısı modeline başvuruda bulunduğunu belirtti.

Çetin, Togg’un yerli ve milli bir proje olması nedeniyle Türkiye için önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, aracın kendisine çıkmasıyla birlikte büyük bir sevinç yaşadığını sözlerine ekledi.

“Araç, bayrama kadar yetişirse memlekete gitmek istiyorum”

Çekilişin ardından ailesinin ve çevremdekilerin çok mutlu olduğunu vurgulayan Çetin, “Hatta çevremden keşke bende başvursaydım diyenler oldu. Araç, bayrama kadar yetişirse memlekete gitmek istiyorum. Aracın rengi Anadolu kırmızısı olduğu için Anadolu’yu görsün istiyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.