DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331700.72843%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Toptancı, Bakkal, Market Hepsi Alabilecek

Toptancı, Bakkal, Market Hepsi Alabilecek

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:15
Toptancı, Bakkal, Market Hepsi Alabilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Susurluk Şeker Fabrikası’ndan edinilen bilgiye göre pastane, tatlıcı ve lokantalardan sonra bakkaliye toptancıları, bakkal ve marketler de şeker fabrikasından şeker almaya başladılar.

Satış hakkı daha önce sadece Balıkesir’de bir toptancıya veriliyordu ve tüm dağıtımı o toptancı yapıyordu. Sonra pastane ve tatlıcılar ile lokantacılara da verilmeye başlandı. Ancak bakkal ve marketlere verilmediği için şikâyet konusu oluyordu. Yeni pancar sezonu açılıp şeker
üretilmeye başlanan ekim ayından itibaren toptancı, bakkal ve marketlere de fabrikadan doğrudan şeker satışları başladı. Gerçekleştirilen satışlar ise en az 250 kilogram olarak belirlendi.

Bandırma Bakkallar Odası Başkanı Ömer Metin de fabrikadan üyelerine de şeker satışının yapılmasını olumlu bulduğunu söyledi. Susurluk’ta daha önce fabrikadan şeker alamadıklarını belirten Susurluk’un en eski toptan ve perakendeci esnafı Hilmi Ergün,(94) sezonun başlamasıyla kendilerinin de fabrikadan istedikleri kadar şeker alabildiklerini söyledi.

HABER: Erdem ÖZCAN

“Mahalle Sakinleri Tapularına Kavuştu” 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.