DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110.89078%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Türkiye Birincisinden İlçe Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Türkiye Birincisinden İlçe Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

2024 Bursluluk (IOKBS) sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi olan Feyza Güngör ve ailesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan'ı makamında ziyaret etti. Sami Akoğlan, Feyza ve ailesini makamında ağırlayarak başarısından dolayı tebrik tebrik etti.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Türkiye Birincisinden İlçe Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dereköy İlkokulundan mezun olduktan sonra Susurluk İmam Hatip Ortaokulu’nda birleştirilmiş sınıfta eğitim ve öğrenimine devam eden Fayza Güngör, bu başarısında emeği bulunan başta ailesi ve öğretmenleri Duygu Taniçer, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Çetin Bozkurt, Baba Erkan Güngör ve Anne Nazlı Güngör ile birlikte ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından misafir edildi.

Feyza Güngör, Susurluk İmam Hatip Ortaokulu, Bursluluk Sınavı, Türkiye Birincisi, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Sami Akoğlan, eğitim başarısı.

Susurluklu Feyza Güngör Bursluluk Sınavında Türkiye Birincisi Oldu_1

“Sami Akoğlan, Bu başarı İlçemiz İçin Gurur Verici “

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan tarafından makamında ağırlanarak tebrik edil Feyza Güngör, başarısını ailesiyle, öğretmenleriyle ve okul yönetimiyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek gelecekte başarılarına yenilerini eklemek istediğini belirtti.

Öğrencilerinin başarılarından dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan ise ziyarette yaptığı açıklamada, bu başarıda emeği geçen başta aile olmak üzere öğretmenlerine de teşekkür ederek, Feyza Güngör’ün başarısının ilçe genelindeki eğitim camiası için gurur verici olduğunu söyledi.  ifade ederek, başarılı öğrenciyi tebrik etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.