DOLAR 32,3073 -0.61%
EURO 34,6783 -0.49%
ALTIN 2.414,15-0,34
BITCOIN 1873240-3.99987%
Balıkesir
16°

PARÇALI BULUTLU

04:14

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Türkiye’nin Yeni GSM Operatörü Netgsm Abone Alımına Başladı

Türkiye’nin Yeni GSM Operatörü Netgsm Abone Alımına Başladı

ABONE OL
Şubat 16, 2024 16:15
Türkiye’nin Yeni GSM Operatörü Netgsm Abone Alımına Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Netgsm, Mobil Telefon Hizmetlerine Sanal Mobil Şebeke İle Adım Attı. Türkiye’nin önde gelen iletişim ve teknoloji şirketlerinden Netgsm, mobil telefon hizmetleri alanında sanal mobil şebeke hizmetlerine odaklanarak GSM çekirdek şebeke altyapılarını kurdu.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından sağlanan 0510 22X XXXX numara bloğunu edinen Netgsm, abone alım sürecine başladı. Şirket, geçtiğimiz yıl başlattığı ön talep süreci ve testlerin ardından, mobil telefon hizmetleri konusundaki iddiasını pekiştirmek üzere bu adımı atmış bulunuyor.

Netgsm‘in internet sitesine göre, şirketin mevcut abone sayısı yaklaşık 198 bin kişiyi bulmaktadır. Bu sayede Netgsm, mobil iletişim sektöründe güçlü bir varlık oluşturarak abone kitlesini sürekli genişletmeye odaklanıyor.

Sanal mobil şebeke hizmetleri, Netgsm’in müşterilerine daha esnek ve özelleştirilmiş bir iletişim deneyimi sunma kapasitesini artırırken, sektöre yeni bir rekabet dinamizmi kazandırması bekleniyor. Şirket, mobil telefon kullanıcılarına daha geniş kapsamlı ve etkili hizmetler sunmak adına önemli bir adım atarak, teknoloji alanındaki liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

HABER MERKEZİ

“Belediye Başkanının Pitbull’u Öocuğa Saldırdı “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.