DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110.89078%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Tuşlu telefonlar yeniden revaçta

Tuşlu telefonlar yeniden revaçta

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:11
Tuşlu telefonlar yeniden revaçta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Unutulmaya yüz tutan tuşlu telefonlar, uzun pil ömrü, basit kullanımı, uygun fiyatı gibi sebeplerin yanı sıra sosyal medyadan uzak kalmak isteyenler tarafından yeniden tercih edilmeye başlıyor.

Tuşlu telefonlar tarih mi oluyor derken yeniden tercih edilmeye başlandı. İkinci el telefon satan ve tamiri yapan iş yerlerinin vitrinlerinde bin 500 liraya kadar alıcı bulan tuşlu telefonların hurdası da yedek parça olarak kullanıldığı için sahiplerine para kazandırmaya başlıyor.

Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla geri planda kalan tuşlu telefonlar, tekrar popülerlik kazanmaya başlıyor. Akıllı telefonların fiyatlarına göre daha ekonomik olan tuşlu telefonlar, aynı zamanda sosyal medyadan uzak kalmak isteyenlerin tercihi haline geliyor.

Tatil, iş seyahati veya ikinci bir telefon hattı gereksinimi olanların talep ettiği tuşlu telefonlar, kullanılmış ürün satan ve telefon tamiri yapan iş yerlerinin vitrinlerinde yeniden yer almaya başladı. Uzun süre kullanılabilen bataryaları sayesinde cazip hale gelen tuşlu telefonlar, özellikle yaşlılar ve öğrenciler tarafından ilgi görüyor.

Bozuk tuşlu telefonları tamir ettirmek isteyenlerin sayısı arttı

İkinci el telefon satılan iş yerlerinde, tuşlu telefonlar 300 ila bin 500 lira arasında alıcı buluyor. Ayrıca, son zamanlarda eski veya bozuk tuşlu telefonlarını tamir ettirmek isteyenlerin sayısında da artış görülüyor.

Bazı insanlar tuşlu telefonlarını tamir ettirip kullanmayı tercih ederken, bazıları ise yeni bir telefon almak için eski telefonlarını satmak amacıyla tamir ve satış iş yerlerine başvuruyorlar. İş yerlerine getirilen bozuk ürünler, müşterinin talebine göre satın alınıp tamir edildikten sonra, rafta yeni sahiplerini bekliyorlar.

Elektronik ticaret platformlarında da tuşlu telefon satışı için hazırlanan ilan sayısı her geçen gün artıyor. Bu ilanlarda telefonlar, marka, model veya arıza durumuna bağlı olarak 200 ila bin 500 lira arasında değişen fiyatlarla alıcı buluyorlar.

Haber: Sena Beyaz

“Cumhuriyet İkramiyesi en az 10 bin lira olmalı”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.