DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047565-2.34653%
Balıkesir
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Alkollü müşteri market çalışanını öldürdü!

Alkollü müşteri market çalışanını öldürdü!

ABONE OL
Eylül 2, 2023 11:53
Alkollü müşteri market çalışanını öldürdü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beylikdüzü’de bir markette alkollü müşteri tarafından arkadaşını korumak isterken bıçaklanan Aydın Karay isimli market çalışanı hayatını kaybetti. 

Olay, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde bir zincir markette meydana geldi. İddiaya göre, alkollü Yusuf C.T., markete girdi. İçeride bilinmeyen sebeple market çalışanlarından biri ile tartışmaya başlayan şüpheli, sinirle marketten ayrıldı. Bir süre sonra elinde bıçakla geri dönen Yusuf C. T., tartıştığı çalışana doğru yürümeye başladı. Saldırganı gören çalışan ve müşteriler panikle kaçarken şüpheli kasanın yanına kadar gitti.

O sırada saldırgana müdahale edip iş arkadaşını korumaya çalışan diğer çalışan Aydın Karay, şahıs tarafından karnından bıçaklandı. Aldığı darbe sonrası yere düşen Karay, ayağa kalkarak dışarı doğru koşmaya başladı. Bıçaklı saldırgan Yusuf C. T., ise ürünleri dağıtarak marketten çıkıp kayıplara karıştı. Ağır yaralanan Karay’ın kaldırıldığı hastanede kan kaybından dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili başlattığı çalışmalar sonucunda zanlı Yusuf C. T., yakalanarak gözaltına alındı.

(İHA)

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi fikstürü açıklandı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.