DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2044900-0.33538%
Balıkesir
13°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
UFUK ÖZKAN’IN DOKTORUNDAN SEVİNDİREN PAYLAŞIM

UFUK ÖZKAN’IN DOKTORUNDAN SEVİNDİREN PAYLAŞIM

ABONE OL
Ağustos 5, 2023 15:52
UFUK ÖZKAN’IN DOKTORUNDAN SEVİNDİREN PAYLAŞIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tedavi sürecini tamamlayan 48 yaşındaki oyuncu Ufuk Özkan, hastaneden taburcu edildi. Tedavi sürecini yöneten Doktor Prof. Dr. Onur Yaprak, sosyal medya üzerinden bir açıklama yayımladı.

Oyuncu Ufuk Özkan karaciğer yetmezliği sebebiyle bir süredir tedavi görüyordu. Özkan’ın karaciğer yetmezliği sebebiyle organ nakline ihtiyacı olduğu söylenmiş, sevenleri çok üzülmüştü. Geçtiğimiz haftalarda tedavisi devam ederken organ nakline gerek kalmadığı açıklanırken, Özkan taburcu oldu. Oyuncunun doktoru Prof. Dr. Onur Yaprak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu:

“Değerli sanatçımız (artık dostum) Ufuk Özkan’ı 17 gün önce karaciğer yetmezliği bulguları ile kliniğimize yatırmıştık. Süreç içinde karaciğer değerleri geriledi. Çok şükür nakillik bir durumu olmadı. Kendisini çok sevdiği mesleğine ve setlere devam edecek şekilde taburcu ettik. Bu süre zarfında arayan soran ve sevenleri onu hiç yalnız bırakmamıştı. Bundan sonraki günlerini sağlıkla geçirmesini diliyorum”

(Haber Merkezi)

SIFIR ARAÇ SATIŞINDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.