DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20383296.13483%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Vatandaşlara Fidan Dağıtılacak

Vatandaşlara Fidan Dağıtılacak

ABONE OL
Aralık 17, 2023 17:01
Vatandaşlara Fidan Dağıtılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesince tüm yurtta 11 Kasım gününün, “Milli Ağaçlandırma Günü” olarak kutlanması kararına istinaden Bandırma’da fidan dikim etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında Evlerinin bahçesine ve site bahçelerine de dikilmek üzere fidan dağıtılabilecek.

Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında bu yıl 10 Kasım’da gerçekleştirilecek etkinliklere ilşkin olarak Bandırma Kaymakamlığı tarafından etkinliklere ilişkin açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre ağaçlandırma kampanyasına çeşitli nedenlerle katılamayan ancak çevresinde ağaç dikimine uygun alan bulunan vatandaşlara da fidan dağıtılacak. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen ağaçlandırma kampanyası kapsamında bu yıl “Geleceğe Nefes” ağaçlandırma projesi kapsamında Bandırma’da 600 Evler Mahallesi Sanayi Kavşağı TMO Pirenlik lojmanları arkasında bulunan çamlık alanına fidan dikimi gerçekleştirilecek.

 ” Fidan Dağıtılacak “

Bandırma Kaymakamlığı tarafından yapılan ağaçlandırma kampanyası kapsamında ise fidan dikim etkinliğine katılamayan anca bulundukları ortamda ağaç dikimine müsait alanların bulunması halinde vatandaşların bu alanlara ağaçlandırabilmesi maksadıyla fidan dağıtımı gerçekleştirilecek. Bandırma Kaymakamlığından yapılan açıklamada; ” Çeşitli nedenlerle etkinlik sahalarına gidemeyip kampanyaya bulundukları yerden katılım sağlamak isteyen vatandaşlarımızın, yaşadıkları ortamı güzelleştirmek ve yeşil örtüyü
geliştirmek amacıyla evlerinin etrafına fidan dikim yapmalarının teşvik edilmesi, bu doğrultuda, talep edenlere imkânlar ölçüsünde bedelsiz fidan verilmesi uygun görülmüştür” denildi.

HABER: Ezgi GÜREL

” Susurluk’ta Kaza 3 Yaralı “

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.