DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2038411-2.30417%
Balıkesir
20°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Wagner Lideri Prigojin’in son görüntüleri

Wagner Lideri Prigojin’in son görüntüleri

ABONE OL
Ağustos 31, 2023 14:22
Wagner Lideri Prigojin’in son görüntüleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rus paralı asker grubu Wagner Lideri Evgeny Prigojin’in ölmeden önce kaydettiği bir görüntü grubun sosyal medya hesabından paylaşıldı. Prigojin, “Beni yok etmeyi düşünen insanlar için söylüyorum, hayatımda her şey yolunda” ifadelerini kullandı. 

Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında 23 Ağustos’ta düşen uçakta hayatını kaybeden Rus paralı asker grubu Wagner’in Lideri Evgeny Prigojin’e ait yeni görüntüler bugün grubun sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntüde hareket halindeki bir aracın içinde görülen Prigojin, “Yaşayıp yaşamadığımı ve nasıl olduğumu merak edenler için şu anda 2023 yılının Ağustos ayında, hafta sonundayız ve ben Afrika’dayım” ifadelerini kullandı. “Beni yok etmeyi düşünen ve ne kadar kazandığımı tartışan insanlar için söylüyorum, hayatımda her şey yolunda” diyen Prigojin konuşmasını sonlandırırken kameraya el salladı.

Paylaşılan görüntülerde yaşam tehlikesinin farkında olduğu anlaşılan Prigojin’in gün olarak “haftasonu”nu söylemesi dikkate alındığında 23 Ağustos Çarşamba günü uçak kazasında ölen Wagner liderinin videosunun yalnızca 3-4 gün önce çekilmiş olabileceği tahmin ediliyor.

(İHA)

Mehmet Şimşek’ten “Büyüme” Yorumu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.