DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21500591.14652%
Balıkesir
18°

AÇIK

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
WhatsApp kullanıcıları dikkat: Uygulama hakkında yeni gelişme

WhatsApp kullanıcıları dikkat: Uygulama hakkında yeni gelişme

ABONE OL
Eylül 20, 2023 23:18
WhatsApp kullanıcıları dikkat: Uygulama hakkında yeni gelişme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

WhatsApp iPad uygulamasıyla birlikte çıkartması uzun bir süredir bekleniyor. Meta çatısı altındaki mesajlaşma uygulaması iPad kullanıcılarına yönelik bir WhatsApp uygulaması sunacağına yönelik şimdiye kadar çok sayıda haber çıkarken, son bir haber de iPad için WhatsApp uygulaması hakkında yeni bir gelişme yaşanmış durumda. Bu gelişme, iPad kullanıcıları adına sevindirici.

WhatsApp‘ın iPad uygulamasıyla birlikte çok yakında gerçeğe dönüşebilir. WhatsApp beta test kullanıcısıyla bu hafta yine çok şaşırtıcı bir sürpriz ile karşılaştı.

Yapılan tespitlere göre, WhatsApp’ın TestFlight uygulamasının 23.19.1.71 sürümüyle yeni iPad uygulamasını içeriyor. Şirket tarafından, iOS uygulamasıyla iPad için de optimize edilmiş bir sürümünü test ediyor gibi görünmekte.

Ekran görüntülerinden görülebildiği kadarıyla da iPad uygulamasıyla da tam beklendiği gibi çalıştığı söylenmekte.

iPAD’TE WHATSAPP NASIL OLACAK?

Uygulamaya ise kendi hesabınızı başka bir cihaza bağladığınız gibi QR kodu taratarak bağlanıyorsunuz. Sol tarafta görmek yerine artık her ikisini de görmüş oluyorsunuz.

Meta’nın, WhatsApp’ı insanların birbirleriyle ve önemsedikleri şeylerle bağlantı kurmalarını sağlayan özel bir sosyal ağa dönüştürmek istiyor gibi göründüğü, Bunu yapmanın en iyi yolu ise her yerde bulunmak olduğu, Bu sebeple tablet kullanıcılarının uzun yıllar süren bekleyişlerinden sonra WhatsApp’ın yakın zaman içinde dev ekranlarda kullanılabileceği değerlendirmesinde bulunuldu. konuşmalarınızın bir listesini ve sağ tarafta ise mevcut olan sohbetinizi görebiliyorsunuz. iOS uygulamasına çok benzeyen, bir bölme bulunmaktadır.

(HABER MERKEZİ)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP