DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21641600.47122%
Balıkesir
19°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Xbox Game Pass Core için 36 oyun müjdesi

Xbox Game Pass Core için 36 oyun müjdesi

ABONE OL
Eylül 15, 2023 01:15
Xbox Game Pass Core için 36 oyun müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Microsoft, Xbox Live Gold hizmetini artık tamamen sonlandırarak Game Pass Core aboneliğini başlatmış oldu. Game Pass Core, Xbox One ve Series X/S kullanıcılarına 36 oyun sunacak ve kataloğa devamlı şekilde yeni oyunlar eklenecek.

Xbox Live Gold’u olmak üzere Game Pass Core ismiyle birlikte tekrardan markalaştıran Microsoft, efsane hizmetini Temmuz ayından itibaren rafa kaldırmaya karar verdi.

Live Gold’un fiyatında herhangi bir değişiklik olmazken, bir dizi önemli yükseltme yapılacağıyla ilgili açıklama yapılmıştı. Game Pass Core için sunulacak olan ilk 36 oyunlar şimdiden belli oldu.

Xbox Game Pass Core için 36 oyun için müjde verildi

Microsoft, Temmuz ayından itibaren almış olduğu yeni bir kararla birlikte Xbox Live Gold hizmetini artık tamamen sonlandırdı. 14 Eylül tarihinden itibaren Game Pass Core aboneliğini başlatan şirket, aynı özellikleri ve daha çok oyun sunacağını söylemekte. Game Pass Core fiyatı toplam 79,99 TL/ay olarak belirlenmiş durumda.

Game Pass Core ile, Xbox One ve Series X/S kullanıcıları tarafından oynanabilecek olan 36 yapımı aşamalı olarak devreye giriyor. Kataloğa eklenecek olan ilk oyunlar arasında Fallout 76, Forza Horizon 4 ve Hellblade: Senua’s Sacrifice gibi sevilen yapımlar var. Bu da abonelerin daha çok yapım istemesine yol açacak gibi görünüyor.

Xbox One ve Xbox Series X/S’te serilerinden biri olan Game Pass Core ile erişebileceğiniz toplam 36 oyun bulunmakta bunlardan birisi ise Among Us Astroneer Celeste Dead Cells Descenders Dishonored 2 Doom Eternal Standard Edition Fable Anniversary Fallout 4 Fallout 76 FirewatchForza Horizon 4 Standard Edition Gang Beasts Gears 5 Game of the Year Edition Golf with your Friends Grounded Halo 5: Guardians Halo Wars 2 Hellblade: Senua’s Sacrifice Human Fall FlatInside Limbo Ori & the Will of the Wisps Overcooked! 2 Payday 2: Crime wave Edition Powerwash Simulator Psychonauts 2 Slay the Spire Spiritfarer: Farewell Edition Stardew Valley State of Decay 2: Juggernaut Edition Superliminal The Elder Scrolls Online Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge Unpacking Vampire Survivors

Games with Gold’un yerine de Xbox Series X/S ve Xbox One’da yer almakta olan Game Pass yapımlarını sunmuş olacak. Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre hizmete yılda 2-3 defa ek oyunlar eklenmesi yapılacak.

(HABER MERKEZİ)

Xbox Game Pass Core için 36 oyun müjdesi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP