DOLAR 32,2852 0.01%
EURO 34,9686 0.38%
ALTIN 2.445,970,87
BITCOIN 1987974-2.30193%
Balıkesir
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

03:54

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Yağlı Tohumlar Kooperatifinden Kaymakam Ziyareti

Yağlı Tohumlar Kooperatifinden Kaymakam Ziyareti

ABONE OL
Nisan 1, 2023 19:24
Yağlı Tohumlar Kooperatifinden Kaymakam Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Yağlı Tohumlar Kooperatifi yönetimi ile Ziraat Odası Başkanı Özkan Gürkök ilçe tarımının son durumunu görüşmek üzere Kaymakam Muammer Köken’i Makamında ziyaret etti.

Susurluk Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Akif Çetin ve Yönetimi ile Susurluk Ziraat Odası Başkanı Özkan Gürkök Kaymakam Muammer Köken’i Makamında ziyaret etti. Yağlı Tohumlar Kooperatif Yönetimi ve Ziraat Odası Başkanıyla ülke gündemi ile ilçe tarımının son durumlarını istişare eden Kaymakam Köken, kooperatifin gelecek planları hakkında da bilgi aldı.

KÖKEN: ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

Ziyaretçilerine, konuya ilişkin düşüncelerinden bahseden Kaymakam Köken, “Türkiye’de önemli bir konuma sahip olan ve yetiştirdiği birçok ürünle pazarlarda yer alan ilçemiz tarım anlamında çok önemli bir yerde. Bu anlamda ilçe çiftçisine önemli hizmet ve kolaylıklar sağlayan Yağlı Tohumlar Kooperatifi ile ilgili görüşmeler yaparak gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Güzel işler yapan, ilçe halkının takdirini kazanan yönetim kurulu ve personeli tebrik ediyorum” diye konuştu. Tarımın gelişmesine yönelik ortak bir akılla hareket edilmesinin öneminden bahsedilen görüşmede, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Muammer Köken kendilerine teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

HABER: Sena Eğilmez

Pulluk Almak İsterken Dolandırıldı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.