DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21574561.13848%
Balıkesir
24°

AÇIK

20:25

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“YARGI” 3. SEZON ONAYINI ALDI

“YARGI” 3. SEZON ONAYINI ALDI

ABONE OL
Mayıs 3, 2023 19:26
“YARGI” 3. SEZON ONAYINI ALDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D’nin popüler dizisi Yargı’nın 3.sezonu kesinleşti. Dizinin sosyal medya hesaplarından resmi duyuru yapıldı. 

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı dizinin şu an yayınlanan 2. sezonu final sezonu olacaktı. Sezon başında bu kararla başlayan dizinin hikayesi de bu yönde ilerliyordu. Son haftalarda yeni sezonun olacağı söylentileri yayıldı. Son bölümlerde Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı başkarakter Ilgaz’ın öleceği bir hikaye devam ederken dizinin hayranları 3.sezon için endişeliydi. Bugün resmi hesaplardan yapılan “Hikâyemiz 3. sezonda da devam edecek.” duyurusuyla ve dizinin senaristi Sema Ergenekon’un da bu haberi onaylar bir tweet atmasıyla yeni sezon kesinleşti.

Dizinin 2.sezonu başlarken final sezonu olduğu söylenmişti ve hikaye bu yönde devam ediyordu. Geçtiğimiz sene ilk sezon finalinde olaylardan 6 ay sonrasına gidilmiş ve Ilgaz karakterinin öldüğü ima edilmişti. Dizinin bayram arası vermeden önce yayınlanan son bölümünde 6 aylık zaman geçmiş ve başkarakter Ceylin o meşhur sahnedeki kıyafetlerini giymişti. Geçen sezon finalinde gösterilen Ilgaz’ın öldüğü günün geldiğini seyirciler böylelikle anlamış oldu.

Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 62. bölümü seyircilerin “Ilgaz’a ne oldu?” sorusunu cevaplayabilir. Dizinin hayranları onaylanmış yeni sezonda Ilgaz karakteri olacak mı?, hikaye nasıl ilerleyecek? sorularının cevabını en geç birkaç hafta içinde alacak gibi görünüyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP