DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451.06558%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Yasemin Adar Yiğit, Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’yi Temsil Edecek

Yasemin Adar Yiğit, Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’yi Temsil Edecek

Milli Güreşçi Yasemin Adar Yiğit, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile Paris Olimpiyatları öncesinde 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yasemin, Paris’te ülkemizi ve Balıkesir’i en iyi şekilde temsil edecek.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Yasemin Adar Yiğit, Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’yi Temsil Edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasemin Adar Yiğit, Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’yi Temsil Edecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, milli güreşçi Yasemin Adar Yiğit ile Paris Olimpiyatları öncesinde 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yasemin Adar, Paris’te ülkemizi ve Balıkesir’i en iyi şekilde temsil edecek. Yasemin, desteklerinden dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a teşekkürlerini iletti.

Başarılı Güreşçi ile Yeni Sözleşme

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, 2 kez Dünya, 7 kez Avrupa Şampiyonu olan ve 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda bronz madalya kazanan Yasemin Adar Yiğit ile Paris Olimpiyatları öncesi 1 yıllık sözleşme imzaladı. Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninin ardından konuşan Yasemin Adar Yiğit, “2024 Paris Olimpiyatları’nda; ülkemizi ve memleketim Balıkesir’i temsil edeceğimden dolayı çok gururluyum. Desteklerinden dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne ve aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yasemin Adar Yiğit, Paris Olimpiyatları'nda Türkiye'yi Temsil Edecek

Yasemin Adar Yiğit, Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’yi Temsil Edecek_1

Gönlümüz Yasemin’le Olacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın talimatıyla, Yasemin Adar Yiğit ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Burç Özoğuz, “Bugüne kadar başarılarıyla göğsümüzü kabartan Yasemin Adar Yiğit ile yeniden anlaşmaya varmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Paris Olimpiyatları’nda; kulübümüzü ve Balıkesir’imizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tam. Gönlümüz Yasemin’le olacak. Birlikte nice zaferler kazanmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yasemin Adar’ın Başarıları

Yasemin Adar Yiğit, kariyerinde birçok başarıya imza atmış bir sporcu. 2 kez Dünya Şampiyonu, 7 kez Avrupa Şampiyonu olan Yasemin, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda da bronz madalya kazanarak Türkiye’yi gururlandırdı. Yasemin’in Paris Olimpiyatları’nda da büyük başarılara imza atması bekleniyor.

Paris Olimpiyatları’na Hazırlık

Paris Olimpiyatları’na hazırlık sürecinde Yasemin Adar Yiğit, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un desteğiyle çalışmalarına devam edecek. Hem fiziksel hem de mental olarak en iyi şekilde hazırlanmak için yoğun bir antrenman programı sürdüren Yasemin, Balıkesir’in ve Türkiye’nin gururu olmaya devam edecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.