DOLAR 32,2505 -0.3%
EURO 34,8355 -0.01%
ALTIN 2.417,811,03
BITCOIN 2060789-0.71629%
Balıkesir
18°

AÇIK

20:13

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Yazar Güran Tatlıoğlu Susurluk’ta

Yazar Güran Tatlıoğlu Susurluk’ta

ABONE OL
Mart 24, 2024 21:56
Yazar Güran Tatlıoğlu Susurluk’ta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk’ta Kaymakam Muammer Köken ile birlikte ilçe halk kütüphanesini ziyaret eden Susurluk’un tanınmış ailelerinden olan ve yaşamını İngiltere de sürdüren yazar Güran Tatlıoğlu,  ilçe halk kütüphanesinde kendi kitaplarının da yer aldığı standı gezdi.

İlçe Halk Kütüphanesinde girişte en görünür yerde sergilenen Susurluk Yazarlar köşesini inceleyip, yazdığı kitapları en kısa sürede bağışta bulunacağını beyan eden Güran Tatlıoğlu, kütüphanenin şehri için ufak olsa da son derece düzenli ve ferah bulduğunu söyledi.

Susurluk'ta Kaymakam Muammer Köken ile birlikte ilçe halk kütüphanesini ziyaret eden Susurluk'un tanınmış ailelerinden olan ve yaşamını İngiltere de sürdüren yazar Güran Tatlıoğlu,  ilçe halk kütüphanesinde kendi kitaplarının da yer aldığı standı gezdi.

Yazar Güran Tatlıoğlu Susurluk’ta

İlçe Halk Kütüphanesinin kısa süre önce yenilendiğini ifade eden Kaymakam Muammer Köken ise ziyarette yaptığı açıklamada, öğretmen ve öğrencilerin kütüphaneye üye olmaları konusunda teşvik edileceğini söyledi. Köken açıklamasında; “Kütüphane’nin yenilenen yüzü ile ders çalışanlara ayrı bir alan, raflara sığmayan kitaplara deprem için önlemleri alınmış yeni raflar ve çalışan memurlar için bağımsız bölüm oluşturulup kütüphanenin üst düzeyde sessizliği sağlandı.

Işıklandırmaların çalışma alanında gün ışığı, diğer yerlerde beyaz led aydınlatmalarla konforlu hale getirilmesi ve yeni nesil klimalarla ortamın ısıtması olağanüstü güzelleşmiş, yazında bir o kadar serin olacağı kuşkusuz. Ayrıca yenilenen perdeler sistemiyle park manzarasını kesintisiz görebilir ve huzurlu şekilde araştırma yapabilirsiniz. Aydınlatma, klima ve perde değişimleri ile kütüphanemizde enerji tasarrufu sağlamak amaçlandı” dedi.

Kaymakam Muammer Köken, her yıl 26-30 Mart Tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası’nda vatandaşların kütüphaneleri ziyaret etmeleri önerisinde bulundu.

HABER MERKEZİ

“Fahrettin Şener Rektör Boz ile bir araya geldi “

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.