DOLAR 32,2561 -0.02%
EURO 34,6901 -0.1%
ALTIN 2.395,49-0,19
BITCOIN 2010312-1.29117%
Balıkesir
16°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Yeniden Refah Erdoğan’ın Tahtını Salladı

Yeniden Refah Erdoğan’ın Tahtını Salladı

 Yerel seçimler gelecek genel seçimin habercisidir mantığı, seçmenlerinin Sayın; Erdoğan'a verdikleri cevap itibariyle erken seçime doğru gidileceğinin de habercisidir..

ABONE OL
Nisan 7, 2024 15:41
Yeniden Refah Erdoğan’ın Tahtını Salladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birilerine göre zafer, birilerine hezimet görünen yerel secim Sayın; Erdoğan’ın mutlak beklentisiydi. Durumun bu hâl üzere izlediği politikadan da yola çıkarsak neden bu kadar rahat olduğunu da tahmin ediyorsunuzdur.
İkinci parti durumunda olduğu gerçeği yenilgiyi kabul ettiğini hiç şüphesiz değiştirmez.

22 sene iktidarda kalmayı başaran bir parti ,belki yarından da erken seçime giderek seçmenine gücünü ve olması gereken konumunu ispatlamak istemesi kaçınılmaz..
Emeklilerin ve gençlerin isyanı, ekonomiden kaynaklanan yoksulluk, İsrail’le ticaretin devamlılığı, Gazze – Filistin sorunu olunca Erdoğan’ın kendilerini sorgulamalarının zamanı geldiği seçimde belli oldu.
Bugüne kadar Beka meselesi haline gelen döngü artık bardağı taşıran son damla.

Türkiye’deki; Toplam seçmen sayısı 61 milyon, Kullanılan oy sayısı 45 milyon, Katılmayanlar ise 15 milyon Geçersizleri saymıyorum bile.

Ders verenler, dersini alanlar, yükselenler, çekimser kalanlar mutlak hakimiyet Allah’tan sonra halkta olduğunu gösterdi.

Fatih Erbakan 14 Mayıs’a göre oyların %6’sini alarak galibiyetini %100 arttırarak üçüncü parti konumuna ulaştı.
Sonuçta babasının yolunda harmanlanmış feraset sahibi biri olarak.
Seçim öncesi İktidara sunduğu maddeler karşısında ki! tutumu seçmeninde hassasiyetini dile gelmiş hâli yükselmesinin geri planda ki gerçeğidir..
Kalıcı mı? Sürpriz mi? diye soranlara da Yeniden Refah’ın AKP’nin tabanını sarsarak 50 yıllık bir Millî görüş geçmişi ile cevap verdiğini ifade etmek istiyorum..

YAZAR: Meliha ATEŞ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.