DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20779721.34087%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Yıldırım, ‘Öğretilmiş Liderlik Olmaz ‘

Yıldırım, ‘Öğretilmiş Liderlik Olmaz ‘

ABONE OL
Mayıs 19, 2023 23:50
Yıldırım, ‘Öğretilmiş Liderlik Olmaz ‘
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım CNN Türk Televizyonuna konuk oldu. Burada seçimlerin ilk turunu değerlendiren Yıldırım, moderatörlerin Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından masaya yumruk atmasını değerlendirdi.

Yıldırım açıklamalarında, ‘Öğretilmiş liderlik olmaz’ seçim sonuçlarının henüz netleşmeden CHP tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13’üncü Cumhurbaşkanı ilan ettiğini söyledi. Yıldırım; ‘Seçim sonuçlarına ilişkin henüz ellerinde yüzde 20’lik bir veri var iken Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı ilan ettiler. Bizim elimizde ise bu esnada yüzde 60’lık oranda bir veri vardı. Seçim sonucunu ilan edebilmeniz için elinizde en az yüzde seksenlik bir veri olmalı’ dedi.

 “Lorel-Hardi Gibi “

Açıklamalarında muhalefetin seçim sonuçlarına ilişkin olarak yeterli veri olmadan açıklamalarda bulunmalalarına ilişkin konuşan Yıldırım; İki belediye başkanı Lorel-Hardy gibi çıktılar 13’üncü cumhurbaşkanını açıkladılar. Oysa gerek Yüksek Seçim Kurulu, Anadolu Ajansı ve kendi sistemlerinden veri çekebiliyorlardı. Amaçları alğı operasyonu yapmaktı” diye konuştu. Yıldırım, Sinan Oğan’ın ikinci turdaki pozisyonu ile ilgili olarak ise ‘Aramızda anlaşamayacağımız bir konu olamaz’ dedi.

” Oğan, cumhurbaşkanlığı yardımcılığı isterim “

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.