DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20768401.40252%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Yolda yürürken başından vuruldu

Yolda yürürken başından vuruldu

ABONE OL
Nisan 1, 2023 14:08
Yolda yürürken başından vuruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yolda yürürken başından vurulan 54 yaşındaki Ergüden Akgün hayatını kaybetti.

Burhaniye ilçesi Mahkeme Mahallesi Eski Han Sokak’ta dün gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen silahlı saldırıda Ergüden Akgün (54) hayatını kaybetti. Olayın ardından polis, kaçan saldırganın yakalanması için yoğun bir çalışma başlattı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Akgün sokakta yürürken kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan, Akgün’e peş peşe ateş ederek olay yerinden kaçtı. Akgün kanlar içinde yere yığıldı ve olayı duyanlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekibi, Akgün’ün başı ve kasığına isabet eden kurşun yaralarının hayatını kaybetmesine sebep olduğunu belirledi.

ÜÇ KEZ ATEŞ EDİP KAYIPLARA KARIŞTI

Olay yerinde yapılan incelemede, saldırganın silahını kullanarak en az üç kez ateş ettiği belirlendi ve 3 adet boş kovan bulundu. Polis ekipleri, saldırganın kimliğini tespit etmek ve yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Akgün’ün cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Akgün’ün ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, olayın nedeni henüz belirlenemedi. Görgü tanıkları, olay yerinde korku dolu anlar yaşanırken, saldırganın yakalanması için polis ekiplerinin yoğun çalışma yürüttüğünü belirttiler.

Haber: Nevra Emine YERLİKAYA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.