DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22505261.196%
Balıkesir
25°

AZ BULUTLU

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
YOLLAR YENİ OKUL DÖNEMİNE HAZIR

YOLLAR YENİ OKUL DÖNEMİNE HAZIR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:11
YOLLAR YENİ OKUL DÖNEMİNE HAZIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediyesi Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 2023- 2024 yeni eğitim – öğretim dönemine hazırlık çalışmaları kapsamında ilçede bulunan yaya geçidi ve yol çizgilerini yenileme çalışmaları tamamlandı.

Susurluk Belediyesi Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol güzergâhı üzerinde vatandaşların can güvenliğini korumak amacıyla yaya geçidi ve yol çizgilerini yenileme çalışmalarının tamamladı. Henüz devam eden Reşadiye ve Karşıyaka Mahallesindeki çalışmaların ise kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

ESKİ LEVHALAR YENİLENDİ YOLLAR BOYANDI

2023- 2024 Yeni eğitim – öğretim döneminin başlamasıyla beraber Belediye ekipleri, öğrencilerin okula geliş gidişlerinde trafik güvenliğini sağlamak amacıyla okul önlerindeki çizgileri de yenilerken eskiyen levhalar yerine yeni trafik levhaları yerleştirildi. 

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YAYA GEÇİTLERİNİ YENİLEDİK”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Yeni eğitim ve öğretim hayatına başlayacak yavrularımızın okullarını temizlemiştik. Şimdi sıra onların okullarından güvenli bir şekilde evlerine ulaşmasına geldi. Okul önlerinde bulunan yaya geçitlerini boyayarak belirgin hale getirdik. Siz değerli vatandaşlarımızdan da çocuklarımızın evlerine ulaşması için trafik kurallarına uyulmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

HABER: Sena Beyaz

Rektör Süleyman Özdemir veda etti

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.