DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.02524%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Yurtdışına Kaçmaya Çalışırken Bandırma’da Yakalandı

Yurtdışına Kaçmaya Çalışırken Bandırma’da Yakalandı

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:55
Yurtdışına Kaçmaya Çalışırken Bandırma’da Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışma neticesinde, FETÖ/PDY Terör örgütü mensubu olduğu öğrenilen A.B’ (39) Bandırma’da yakalandı.

Edinilen bilgilere göre hakkında yakalama kararı bulunan ve bu nedenle yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışacağı tespit edilen A.B’nin yakalanması için operasyon başlatıldı. Şüphelinin Bandırma‘dan geçeceği bilgisinin alınmasının ardından ise gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde FETÖ/PDY şüphelisi A.B yakalandı.

” Yardım Yataklıktan 2 Kişi Gözaltında “

 Diğer yandan şüphelinin il ve ilçelerdeki polis noktalarından geçişinin sağlanması maksadıyla iki aracın kendisine eşlik ettiği tespit edildi. Araçlar içerisinde bulunan şahıslar İ.Ö (39) ve B.K’da (23) ekipler tarafından gözaltına alındı. Yakalanarak gözaltına alınan şahıslar İ.Ö ve B.K ‘İnsan kaçakçılığı’ suçundan mahkemeye sevk edildi. Şahıslar tutuklanarak Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

HABER MERKEZİ

” Benden Söylemesi “ 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.