DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044007-2.72597%
Balıkesir
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:23

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Ahmet Akın, “Kimsenin Ekmeği İle Oynanmayacak”

Ahmet Akın, “Kimsenin Ekmeği İle Oynanmayacak”

Ahmet Akın,Balıkesir Büyükşehir'de adil bir yönetim, hakkaniyetli bir yönetim olacak. Milletimize, çalışanlarımıza ve esnafımıza hak ettikleri değer verilecek bir Balıkesir'i hep birlikte inşa edeceğiz. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. İnşallah 31 Mart'tan sonra memleketimiz için hayırlı günler göreceğiz." dedi.

ABONE OL
Mart 25, 2024 20:36
Ahmet Akın, “Kimsenin Ekmeği İle Oynanmayacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ çalışanlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nde yaptığı açıklamada, “Büyükşehir’de kimsenin ekmeğiyle oynamayacak. Kesinlikle adaletli bir yönetimi hep birlikte kuracağız” dedi.

Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ’yi ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. BASKİ’nin Toplu Taşıma Merkezi’ndeki Genel Müdürlük binası ve Büyükşehir Belediyesi’nin merkez binasında personelle buluşan Akın, aylardır yayılan işten çıkarma iddialarının gerçek dışı olduğunu personelle birebir konuşarak anlattı. Akın, kimsenin ekmeğiyle oynanmayacağını vurguladı. Büyükşehir ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Büyükşehir Belediyemizi, BASKİ‘mizi ziyaret ettik. Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda çalışan tüm arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi, emekçi kardeşlerimizi, taşeron ve diğer şirketlerde çalışan tüm Büyükşehir Belediye ailemizi ziyaret ettik. Değerli arkadaşlarımızın hiçbir dedikodusuna inanmamalarını istiyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde kimsenin ekmeğiyle oynanmayacak, bu kesin. Dışarıdan insanlar getirilip herhangi bir değişiklik yapılmayacak.

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ çalışanlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi'nde yaptığı açıklamada, "Büyükşehir'de kimsenin ekmeğiyle oynamayacak. Kesinlikle adaletli bir yönetimi hep birlikte kuracağız" dedi.

Ahmet Akın, Kimsenin Ekmeği İle Oynanmayacak_1

Balıkesir Büyükşehir’de adil bir yönetim, hakkaniyetli bir yönetim olacak. Milletimize, çalışanlarımıza ve esnafımıza hak ettikleri değer verilecek bir Balıkesir’i hep birlikte inşa edeceğiz. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. İnşallah 31 Mart’tan sonra memleketimiz için hayırlı günler göreceğiz.” dedi.

HABER MERKEZİ

“BM Çağrıyı Onayladı”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.