DOLAR 32,3087 -0.62%
EURO 34,6923 -0.48%
ALTIN 2.413,10-0,38
BITCOIN 1870995-4.20704%
Balıkesir
16°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma’da Bayram Coşkusu ve Birlik Mesajları

Bandırma’da Bayram Coşkusu ve Birlik Mesajları

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ve Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ramazan Bayramı dolayısıyla Bandırmalılara birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kaymakam Aksakal, yardımlaşma ve dayanışmanın önemine vurgu yaparken, Belediye Başkanı Mirza, birlik ve işbirliği çağrısında bulundu.

ABONE OL
Nisan 10, 2024 17:10
Bandırma’da Bayram Coşkusu ve Birlik Mesajları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Aksakal; Birlik ve Beraberlik İçindeyiz

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Ramazan Bayramı’nı kutlayarak yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Aksakal, Ramazan Ayı’nın yardımlaşma, dayanışma, birlik ve sevginin bir arada olduğu bir ay olduğunu belirterek, Bandırma’da bu ruhu yaşadıklarını ifade etti. Bayramlarının milli ve manevi değerleri olduğunu dile getiren Kaymakam Aksakal, Bandırmalıların bayramını kutladı ve mutluluk dileklerini iletti.

Belediye Başkanı Mirza; Birliğimiz Ömür Boyu Sürsün

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, yaptığı konuşmada birlik ve işbirliği mesajları verdi. Mirza, Bandırma’nın potansiyeli yüksek bir kent olduğunu belirterek, seçim sonrası yaşanan yoğun katılımın bu potansiyeli gösterdiğini söyledi. Siyasetin geride kaldığını ve hizmet döneminin başladığını vurgulayan Mirza, tüm siyasi partiler, meclis üyeleri ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Mirza, Bandırma’yı daha güzel günlere taşımak için el ele çalışacaklarını belirterek, birliğin ve işbirliğinin ömür boyu sürmesini diledi.

Birlikte Güzel Günler İçin Çalışma Vurgusu

Başkan Aksakal ve Başkan Mirza’nın bayram mesajları, Bandırma’da birlik ve beraberlik duygusunun önemini vurguladı. Hem kaymakamın hem de belediye başkanının vurguladığı birlik ve dayanışma teması, Bandırma’nın geleceği için umut verici bir işbirliği ve çalışma iradesinin habercisi oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.