DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20632200.83863%
Balıkesir
13°

HAFİF YAĞMUR

16:56

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BANDIRMA’DA TRAFİK HAFTASI KUTLANDI

BANDIRMA’DA TRAFİK HAFTASI KUTLANDI

ABONE OL
Mayıs 9, 2023 14:44
BANDIRMA’DA TRAFİK HAFTASI KUTLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her yıl 6-12 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” Bandırma’da gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Törene Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, 6. Ana Jet Üssü Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Komiser Hasan Aytepe, Bandırma’da gerçekleştirilen törende, 2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve 2021-2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı’nın hedefleri hakkında konuştu. Aytepe, trafik güvenliğinin artırılması, trafik kural ihlallerinin azaltılması ve toplumsal farkındalığın artırılması için etkinlikler düzenlenmesi ve bilgilendirme faaliyetleri yürütülmesi gerektiğini vurguladı. Aytepe ayrıca, ülkemizde ölümlü trafik kazalarında azalma olduğunu, Bandırma’da ise ölümlü kaza olmadığını ve yaralanmalı kazalarda azalma olduğunu belirtti. Trafik kazalarının önlenmesi için eğitim ve trafik kurallarına uyma alışkanlığının önemine de dikkat çekti.

Törenin ardından ödül töreni yapıldı. Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca “Yılın trafik polisleri Murat Eren, Hüseyin Kurban, Yılın Jandarma Trafik Tim personeli J.Asb.Kd.Bşçvş. Rıdvan Seçgin, Yılın Trafik Zabıta personeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Kazım Çınar, Bandırma Belediyesi Zabıta Memuru Semih Otur ve Yılın örnek şoförü Erol İlgülenler’e plaket ve hediyeleri verildi. Tören minik öğrencilerin Trafik Haftası’na özel hazırladıkları gösteri ile son buldu.

 

Dikkatsizlik tanker devirtti

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.