DOLAR 32,4711 0.05%
EURO 34,7831 -0.17%
ALTIN 2.435,080,02
BITCOIN 20686570.6315%
Balıkesir
16°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Boynuz Kulağı Geçecek

Boynuz Kulağı Geçecek

ABONE OL
Şubat 21, 2024 14:27
Boynuz Kulağı Geçecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gün geçtikçe üye sayıları artan, dengelerin beklenmedik şekilde değiştirebileceği güce sahip bir parti var artık sahalarda..
Yükselişleri düşündüren, hedeflerin ayak sesleri ise akla zarar merak uyandırıyor hâliyle..

Bereketli toprağa, ekilen fidan ata tohumu olunca verimli elin dokunuşu ile de bir bakmışsınız ki! Kökleri sapa sağlam asırlık çınara dönüşmüş..
Çizilen rotanın doğruluğu Aşılamayacak engelleri yıkıp geçtikçe üzerine kata kata koşmaya başlarsınız.

Dünya genelinde yüzyıllardır kurulan plan ve projelerin haddi hesabı yoktur. Basta Siyonizm ve evanjelistlerden olmak üzere.
Bilinen bir gerçeği de göz ardı etmek hatadan çok günaha sokar. Kuran’da bir çok ayette de değinilir. Örnek verecek olursak ,
Ali-imranda “Zillet” damgasını vurgulamıştır. Yahudi Siyonistlerin yeri ve hükmü de bellidir. Hâlâ ellerinden geleni ardına koymak nedir bilmeyenler öyle bir gerçeğin bilincindeler ki !

Farkındalıkları, tedirginlikleri ve korkularıdır onları vazgeçirmeyen. Nedir bu biliyor musunuz?
Kabullenemedikleri sindirilemeyen “İslamcı ideoloji siyasi akım” kurucusu ve hâlâ ekonomi vizyonu konuşulan Sayın; Merhum Necmettin Erbakan’ın hâlâ vücut bulan gölgesidir…

Prof.Dr. Necmettin Erbakan‘ın dile getirdiği her cümlenin altı doludur, ilim irfan sahibi ,fikir adamı, ileriyi gören bir liderdi.
Kendisi bunların farkında olduğu kadar siyonizm merkezi ırkçı emperyalizm de kendisinin farkındaydılar.

Üzerinde istişare yapılması gereken bir cümlenin imzasını atmıştır
” BİZ HER TASİN ALTINDA YAHUDİ VAR DEMİYORUZ FAKAT YAHUDİ HİC BİR TAŞIN ALTINI BOS BİRAKMAZ” sanırım düşünenler için kafi gelecektir.

Düşmanını, hamlesini, geleceğe yönelik adımları aklı ve bilgisi doğrultusunda ki tahminleri bugün ve gelece atılan projeler babasının yolunda yetişen Sayın; Fatih Erbakan sayesinde artık hayata geçmeye başladı.
Bu ümmet arkasında oldukça kat edemeyeceği yol yoktur..

YAZAR: Meliha ATEŞ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.