DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2040539-2.45081%
Balıkesir
20°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Erbakan Ruhu Can Buluyor…

Erbakan Ruhu Can Buluyor…

Yeniden Refah'ın Türkiye genelinde sahalarda yapılan çalışmalar, Parti'ye katılımları ve üye artışları, seçmenin ilgi ve desteğini arkasına alarak milli görüş inançları ile seçimlere hızlı ve doğru duruşları dengeleri altüst edecek.

ABONE OL
Mart 27, 2024 21:18
Erbakan Ruhu Can Buluyor…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

 Bir ilke imza atılırken, yeniden dünya düzeninin inşasının temeli atılmış durumda..

Seçime kendi başına ayrı adaylar ile girerek cumhur ittifakı ile yollarını ayırarak oyunu ikiye katlayan Yeniden Refah partisi yükselişinde rakip tanımıyor.

yeniden refah partisi-fatih erbakan_735x600

İktidar ittifaktan ayrılan Yeniden Refah Partisi (YRF) her ne kadar başta kaile almamış olsa bile Erdoğan’ın, 22 yıldır Ekonomi ve kalkınmaya verdiği vaadlerinin söylemlerde kaldığını vurgulayan Sayın; Fatih Erbakan’ın eleştirileri büyük ses getirirken, emeklilerin tepkisi ve İsrail ile olan ticaretinin devamlılığı oyların Yeniden Refah’a kayacak olması bence AKP iktidarının kendilerinin sorgulamaları gerekliliğini gerektiriyor.

Yeniden Refah’ın Türkiye genelinde sahalarda yapılan çalışmalar, Parti’ye katılımları ve üye artışları, seçmenin ilgi ve desteğini arkasına alarak milli görüş inançları ile seçimlere hızlı ve doğru duruşları dengeleri altüst edecek.

8 Aylık süreçte 14 Mayıs’tan itibaren Saadet Partisi ve AKP’den oyları çekerek ,yapılan her miting’ de AKP için risk yaratıyor.
Görünen göz kılavuz istemez. Refah’a olan baskı her ne kadar iktidarı tedirgin etse de, Yeniden Refah Türk siyasetine daha dirençli ve temeli sağlam olarak geliyor.

Yerel seçimlerden alacağı sonuca göre 2028’e doğru giderken, AKP ‘ye rakip tabanına da sahip olur..

YAZAR: Meliha ATEŞ

“Gömeç’in Parlayan Yıldızı”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.