DOLAR 32,4043 -0.11%
EURO 34,8118 0.18%
ALTIN 2.435,50-0,11
BITCOIN 2019591-2.66877%
Balıkesir
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Güney, Sporu Her Zaman Destekleyeceğiz

Güney, Sporu Her Zaman Destekleyeceğiz

Sosyal belediyecilik anlayışı gereği amatör spor kulüpleri ile yapılan protokollerle  Susurluk Spor Kulübü Genç Takımı ve Susurluk Beşeylül Spor Kulübü'ne spor malzemelerini teslim ettiklerini söyleyen Güney, sporculara ve teknik heyete başarı dileğinde bulundu.

ABONE OL
Mart 24, 2024 17:47
Güney, Sporu Her Zaman Destekleyeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye Başkanı Nurettin Güney; “Susurluk Belediyesi olarak spora verdiğimiz destek nedeniyle her zaman göğsümüz kabardı. Bizlere bu gururu yaşatanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Susurluk’ta amatör spor kulüplerini ziyaret eden Belediye Başkanı Nurettin Güney, kulüplerin ihtiyacı olan spor malzemelerini de teslim etti.

Ziyarette Amatör Spor Kulüplerine belediye olarak destek verdiklerini ve bu destek sayesinde sporcuların kendilerini gururlandırdığını ifade eden Başkan Nurettin Güney, “Bizim için spor önemli, gençlerimiz ve çocuklarımız değerli, onlarla ilgilenen, onları yetiştirenler ise başımızın tacıdır” dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışı gereği amatör spor kulüpleri ile yapılan protokollerle  Susurluk Spor Kulübü Genç Takımı ve Susurluk Beşeylül Spor Kulübü’ne spor malzemelerini teslim ettiklerini söyleyen Güney, sporculara ve teknik heyete başarı dileğinde bulundu.

HABER MERKEZİ

“BANÜ’de Su ve İklim kongresi “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.