DOLAR 32,4068 -0.12%
EURO 34,8400 0.2%
ALTIN 2.445,220,28
BITCOIN 2040027-1.5133%
Balıkesir
12°

KAPALI

21:37

YATSIYA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kolay Değil

Kolay Değil

Kolay gibi görünen fikstürün aslında hiçte kolay olmayacağını gördük sanırım. Son haftalar yaklaştığında, ligin alt tarafında ki takımlarla oynayacağınız maçlar baş ağrıtır. Can havliyle üzerinize gelir bu tip takımlar. Doğru oyuncular ve doğru taktikle oynarsanız, durumu lehinize çevirebilirsiniz. Ama doğru taktikle olması lazımken bizim bir taktiğimiz olduğunu bile düşünmüyorum.

ABONE OL
Nisan 8, 2024 12:11
Kolay Değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yusuf Şimşek ilk onbiri belirleyip sahaya çıkartıyor gibi bir oyun vardı sahada. Futbolcular bile ne oynadıklarını bilmiyor. Ligin sonu gelmiş Yusuf Hocam, senden takıma kondisyon yüklemesi beklemiyoruz. Yapman gereken rakibini doğru analiz edip, kendi takımını iyi motive etmek. Eksik kalmış olsan bile 45 dakika geriye yaslanıp, aman gol yemeyeyim dersen, yersin. Doğru düzgün bir kontra atağımız bile yok.

Bu takımda Jozefzoon ve Mehmet Özcan ilk 11 oynar. Doğancan ve Levent 4’lü orta sahanın göbeğinde oynamaz. Kaleye ne kadar yakın oynarlarsa o kadar verimli olurlar. Oyun alışkanlıkları da böyle olduğu için, ister istemez pozisyon kaybediyorlar ve Emirhan yalnız kalıyor.

Bir takımın iç sahada bu kadar puan kaybetmesi normal değil. Sezon başından beri, 10 maçta puan kaybetmişiz. Kimse kusura bakmasın ama play off hedefi olan takımın iç sahada bu kadar takılması normal değil. 17 Eylül Stadyumu kendine has özellikleri olan bir stad. Bu özellikleri kullanman lazım. Rüzgarı şaşırtır rakibi, bunu lehine kullanman lazım. Gelen takım senede bir kere geliyor buraya, şaşırtacaksın. Taraftarda da problem var. Rakibi baskı altına alamıyoruz. Geçmiş senelere göre tribün zayıf kalıyor. Tabi bu takımında taraftara ışık vermemesiyle paraleldir. Sen iyi top oyna, taraftar gelir.

Haftaya Şanlıurfa deplasmanı var. Son üç maçlarını kazandılar ve şüphesiz bu seriyi devam ettirmek isteyecekler. Neyse ki bu hafta şanslıydık, Gençlerbirliği ve Boluspor puan kaybı yaşadı. Şans her zaman bizim yanımızda olmaz.

YAZAR: Gürol BEYGİRET

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.