DOLAR 32,3689 -0.35%
EURO 34,7231 -0.29%
ALTIN 2.394,97-1,13
BITCOIN 18664321.09032%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Lucifer’in Oyununu Ancak Adalet Bozar

Lucifer’in Oyununu Ancak Adalet Bozar

İkinci dünya savaşının akabinde BM'nin dünya düzeninin hakimiyetini elinde tutacak lMF kuruldu.. Sovyetler Birliğinin dağılmasından sonra devam eden soğuk harp ekonomik dalgalanmadan payını alanlar, yoksullukta dibe vuranlar vurgun yediler. Parası olan devletler de altın çağını yaşadılar..

ABONE OL
Nisan 17, 2024 15:04
Lucifer’in Oyununu Ancak Adalet Bozar
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İşin içine giren batı siyaseti Afganistan, Vietnam, Filistin’inde içinde olduğu savaşlara sürüklendiler ..
Duymaktan usandığımız “İnsan hakları” yalanı da soğuk savaşı bahane ederek borç batağına
saplanan geri kalmış ülkelere önüne geçilmez faizleri yükleyerek doğrulması imkansız kamburu yüklediler.

Zamanında müslüman ülkelere konulan ambargolar, İran ve Irak savaşını körükleyenler yine bugün İran’ın misilleme yapması ve savaşa dahil edilmesi için zemin hazırlamıyor mu?

İran hükümetinin Filistin – Gazze sorununa dahil olmak istemeyen tavrına karşılık İran’ı savaşa teşvik etmesinin altında İsrail’in sınırlarını genişletmek için Almanya ve İngiltere’yi bugüne kadar kullanmadı mı?

İsrail öyle bir operasyona imza attı ki! İran’ın üst düzey generalleri ve Kasım Süleymani’nin Irak’taki devrim muhafızlarının ölümü ile sonuçlanan saldırı. 1 Nisan’da Şam’da ki konsolosluğuna karşı hamlesi 3’üncü dünya savaşını alevler mi? Muamma..

Netenyahu hasadını almaya başladı. Büyük İsrail projesi için İran’a kadar uzanan bir harita çizmişti.
“ARD-UL MEVUD” takvimleri doğrultusunda hareket eden bölgelerde genişleme hayat bulmaya başladı. Türkiye’yi de ileri dönemlerde haritalarına dahil etme istekleri bilinen bir gerçek. Gidişatlarını İsrail hükümeti değil siyonistler belirler.

Yeni dünya düzeni diye adlandırılan temelin inşası “SÖMÜRÜ DUZENİ” yine onlara aittir. NATO’nun kuruluşuna Amerika’nın en güçlü Yahudi faaliyetlerinde karar verildi.
Kurucuları arasında Yahudi üyesi olan George Marshall ve CFR ‘ye üye olan Dean Acheson yer alırken yine Nato’nun ilk başkomutanlığını da Amerika’nın Yahudi devlet başkanlarından Dwight Eisenhower yapmıştır.
ll.DUNYA SAVAŞI’NIN DA , İSRAİL’İN SINIRLARINI GENİSLETMEK AMACİ İLE UYGULADIĞI SOYKIRIMIN PERDE ARKASİ VE AMERİKAN POLİTAKİLASİNİ YONLENDİRENLERDE “SİYONİSTLER” değil mi?

Bir elin parmakları adedi kadar güçleri ise dünya yönetminin kontrolünü elinde tutan teşkilatlar var. Uluslararası ticaretten seçimlere, basından ,bankalar ve savunmaya kadar sözleri geçen servet sahipleri gizli dünya devleti ( GDD)’dir.

Müslüman akıllı olur, olması içinde Maneviyatı kuvvetli doğru bir eğitim şart. Gençler bilinçlendirilmeli toplum sağlığı ve duruşu özüne dönüştürülmesi vacibimizdir.
Bunun gerçekleşmesi içinde yıllar önce tohumları atılan milli görüş ruhunun hayata geçmesi mutlak şarttır.

YAZAR: Meliha ATEŞ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.