DOLAR 32,3592 -0.06%
EURO 34,8694 0.16%
ALTIN 2.387,69-0,36
BITCOIN 19989514.05658%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

04:12

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Mutlak Güç Ahlak ve Adalettir..

Mutlak Güç Ahlak ve Adalettir..

Bugüne dek birinin veya birilerinin ortaya çıkıp ta İsrail'e dur dediğini duymadık. İsrail demek = ABD değil mi? 20'nci yüzyılda güçlerin ve dengelerin değişimi 19'ncu yüzyılda İngilizlerden sonra siyonistlerin bir numaralı yeni silahı Amerika oldu.

ABONE OL
Nisan 22, 2024 21:52
Mutlak Güç Ahlak ve Adalettir..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendilerinin üzerindeki hakimiyeti de İsrail’in elinde bilinen bir gerçek.
Chicago eyaletinde ki dev anıtı muhakkak görenler vardır film, gazete veya belgesellerden..
Amerika’yı kuranlar Ortada George Washington sağ ve sol tarafında ( yani baş başa, diz dize) Yahudi bankerler Robert Morris ve Haym Saloman dır.

Gazze’de insanlık bitti hâlâ neyin baskısı yapılıyor anlamıyorum? diyenler bilsinler ki! İran’ın misillemesine dur diyen Yahudilere destek veren batılı müttefiklerdir..
Anlayacağınız laf ola beri gele…

Bu arada İran, İsrail misillemeleri Gazze’de yapılan zulmü gölgeleyerek algıları muhtemel çıkması beklenen savaşa odaklandı.
Davas’ın Çıkmayacağını biliyoruz Şimdilik, Tiyatrodan başka bir senaryo değil . İran’ın misillemesine dur diyen
Batı müttefikleri İsrail’e desteğini esirgemiyor,destekleri de İsrail’in konumunu kollayarak değiştirmiyor, cephesi de hali ile genislemez..

Ümmetin vebali boyunlarının borcu küresel çete ise bu senaryoyu çok iyi kullanarak savaşı Amerikan politikasın da kendi menfeatleri doğrultusunda değerlendiriyorlar.
AlPAC Başkanı Tom Dine Amerika’daki bütün Yahudileri perey’i dışlamak için birleştikleri Yedi’ot Ahoronat’a Jerusalem’de 1984 yılında anlatmıştı.

AlPAC Yahudiler’in ABD’de faaliyetlerini yapmak için kullandıkları teşkilatlar dan yalnızca biri.
Amerika’nın başına gelmiş geçmiş başkanlar İsrail yanlısı tutumlarıyla Yahudiler’in hizmetine sebat edenlerden gibi görünüyor.
Tevrat semavî kitaptan çıkarılarak ahlaksızlık ve sapıklıklarına esir olan mağlubiyetlerini Lucifer’e biati mübah göstererek Allah’a teslimiyeti hocamın yazdığı bir konu başlığı vardı “SUURSUZLUK” gölgesi altında mahrum ettiler..
Yahudiler’in var oluşundan bu yana İsrail’e hükmeden Hahamzadeleridir..
Oysa ki Tevrat’ın buyurduğu emirleri inkar edip kutsal kitabın DNA’sı ile oynadılar.
Birde bunun öncesi olan Masonlar, kabbalistlerin izinden giden ruhban sınıfının çağdaş öğretisi şeytana bağlı büyü rabıtalı sınıftır.
Kısacası hahamlar eklemeler yaparken Yahudiler’in krallıklarını kurup hakimiyetlerini sürdürecekleri büyük İsrail için 3’ncü dünya savaşının alt yapısını oluşturdular.
Tevrat’ın yaratılış konularında bahseden ilk bölümünde 17/18 ( Ve senin gurbet Kenan diyarını sana ve senden sonra durriyetine ebedi mülk olarak vereceğim ve senin durriyetini göklerdeki yıldızlar gibi çoğaltacağım)
Çıkış bölümünde ise 23/31
(Kızıldeniz’den Filistinlilerin denizine kadar ve çölden ırmağa kadar sana hudut koyacağım, çünkü memleketin ahalisini eline vereceğim).
1948’de İsrail devleti’ nin kuruluşunun siyonistlerce uğruna uğraştıkları inançtır.
Kin, nefret, öfke ve vahşetin sebebi inandıkları sapık fikirlerin aynasıdır.

Bu saatten sonra Siyon yıldızının içinde yer alan haritada siyonistlerin ele geçirmeye çalıştıkları Türkiye’yi de kapsayan vaadedilmis toprakları işaret eder.

Sonuç = Durmayacaklar …

Madem öyle müslüman akıllı olur, uyuyan bir milletin uykusundan uyanma vakti gelmiştir.
Ahlâk ve adalet düzeni 3 bin yıllık Siyonizm çalışmalarını baltalayacak mutlak güçtür…

YAZAR: Meliha ATEŞ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.