DOLAR 32,3689 -0.35%
EURO 34,7231 -0.29%
ALTIN 2.394,97-1,13
BITCOIN 18664321.09032%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

16:40

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
REZALET

REZALET

ABONE OL
Mayıs 1, 2023 11:03
REZALET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu takımın, teknik ekibin ve yönetimin şapkalarını önüne koyup düşünmeleri gerekiyor. 3-0 öne geçtikten sonra skoru 3-3’e getirtmek ve bunu üç haftadır yaşamak normal değil.

Bu haftaki sonucun oluşmasında Ali Palabıyık gibi bir fark var. Vermiş olduğu penaltıyı, normal oyun akışında faul bile vermesi skandal iken VAR‘a gidip, orada izledikten sonra bile hatasından dönmemesi kabul edilemez.

Dünyanın neresine giderseniz gidin buna penaltı veren hakemin düdüğü duvara asılır. 

Bu maça Ali Palabıyık gibi bir tetikçinin verilmesi maç öncesi herkesin aklında şüpheler oluşturmuştu. Böyle rezalet bir maç yönetiminden sonra kafalarda ki şüphelerin haksız olmadığı da ortaya çıkmış oldu.

Yönetimin artık buna müdahale etmesi gerekiyor diyeceğim ama ortada bir yönetimde yok.

Burada bütün suçu hakeme yıkmak, gerçekleri göz ardı etmek demektir. 3-0’dan sonra yakalanan pozisyonlarda laubali davranmayıp, değerlendirilebilse yine böyle bir hezimet yaşanmayacaktı. Üst üste gelen bu sonuçlar, hafta içinde ki iddiaların haklılık payını da akıllara getiriyor.

Tabi ki primin nasıl dağıtılacağına hoca karar verecek ama bu konuda adaletli olması gerekiyor. Eğer adalet yoksa da yönetimin el koyması gerekiyor. Geçen maçın ardından sonra yapmış olduğum yorumda genç bir iş insanın aday olacağından bahsetmiştim. Ancak hafta içi eski başkan Onur Göçmez’in adaylığını açıklamasından sonra, bu genç iş insanının aday olmayacağını düşünüyorum.

Onur Göçmez’in de artık net bir karar vermesi gerekiyor. Devam edecek mi yoksa yine 4-5 ayda bir istifa edip yine vaz mı geçecek. Gerçi şu anda da her ne kadar kulüp başkanı Gürel Soylu gibi görünse de, bütün kararları veren yine Onur Göçmez. Şu an tek kurtarıcı Onur Göçmez gibi görünse de, kötü kadro mühendisliğinin sebebi de yine kendisidir.

Geçen senenin finalisti olarak bu sene en kötü play off’larda olmak önemliydi. Ama gerçekçi olalım, bu takım play off’lara kalsa bile Süper Lig hayalden ibaret.

ALACAKARANLIK KUŞAĞI

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.