DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22321461.54203%
Balıkesir
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Şener; Susurluk’a Çocuk Köyü kuracağız”

Şener; Susurluk’a Çocuk Köyü kuracağız”

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Şener; Susurluk’a Çocuk Köyü kuracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı’nın Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener, seçim çalışmaları kapsamında ilçe esnafına yönelik olarak ziyaretlerini sürdürüyor.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere Susurluk Adayı olarak katılacak olan Şener, çalışmalar kapsamında vatandaşlara   projelerini anlatmayı sürdürüyor. Bu kapsamda  Kırsal Ilıcaboğazı mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Şener, ilçeye çocuk köyü kazandıracaklarını söyledi. Konuşmalarında Balıkesir Avlu’da bulunan çocuk köyünü örnek gösteren Şener, bu köyün bir benzerinin Susurluk’a inşa edileceğini belirterek, “5 bin metrekarelik alana sahip, Türkiye‘nin ilk ve tek 17 metre yüksekliğinde şişme balon kapalı oyun alanına sahip olan Balıkesir Çocuk Köyü, çocuklar için birçok farklı oyun ve aktivite alanı sunuyor. Susurluklu çocuklar da Balıkesir’deki çocuklarla aynı imkanlara sahip olsun istiyoruz. Atatürk Parkı’na inşa edeceğimiz Çocuk Köyü ile çocuklarımıza güvenli ve eğlenceli bir ortam sunacağız.” dedi.

Şener; Susurluk'a Çocuk Köyü kuracağız

Şener; Susurluk’a Çocuk Köyü kuracağız

Konuşmasında çocuk köyü içerisinde yer alacak olan parkurlardan da bahseden Şener, “Burada çocuklar için birçok farklı oyun ve aktivite alanı bulunuyor. Bunlardan bazıları Trambolin, Basketbol sahası, Dinlenme alanları Macera parkurları, Oyun alanları, Kaydırak çeşitleri,, Meslek evleri, Atlıkarınca, Zipline sporu, Elektrikli jetonlu oyun alanları ve piano olacak” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

“Hoperlörden Esnafa Seslendi “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.