DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22321461.54203%
Balıkesir
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sokak Köpekleri Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sokak Köpekleri Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sokak köpeklerinin sahiplendirilmesi ve bakım evlerinin kurulmasıyla ilgili yeni düzenlemeleri açıkladı. Sahipsiz köpekler için bakım evleri oluşturulacak ve sahiplendirme kampanyaları düzenlenecek.

ABONE OL
Mayıs 29, 2024 13:58
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sokak Köpekleri Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sokak Köpekleri  Düzenlemesini Ayrıntılarını Paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında, başıboş sokak köpekleriyle ilgili yeni düzenlemelerin ayrıntılarını paylaştı. Erdoğan, “Sahipsiz köpeklerin sahiplendirilmesini amaçlıyoruz. Köpek bakım evi olmayan yerlerde bakım evleri kurulacak. Sahipsiz hayvanlar sahiplendirilene kadar bu bakım evlerinde tutulacak. Özellikle hayvan severlerin bu süreçte daha fazla sorumluluk alacağına inanıyorum. Eğer bunu başarabilirsek bir sonraki adıma gerek kalmayacağına inanıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sokak köpekleri, sahipsiz köpekler, bakım evleri, sahiplendirme, hayvan severler, sokak hayvanları düzenlemesi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sokak Köpekleri Açıklaması_1

Başıboş Köpek Sorunu Çözülüyor

Türkiye’de sokak köpekleri sorunu artarken, yeni düzenleme TBMM’ye gelmek üzere. Erdoğan, “Sahipsiz köpeklerin sahiplendirilmesini amaçlıyoruz. Köpek bakım evi olmayan yerlerde bakım evleri kurulacak. Sahipsiz hayvanlar sahiplendirilene kadar bu bakım evlerinde tutulacak. Özellikle hayvan severlerin bu süreçte daha fazla sorumluluk alacağına inanıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sokak köpekleri, sahipsiz köpekler, bakım evleri, sahiplendirme, hayvan severler, sokak hayvanları düzenlemesi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sokak Köpekleri Açıklaması_2

Düzenlemenin Ayrıntıları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin grup toplantısında, sokak hayvanları düzenlemesinin ayrıntılarını paylaştı. “Gelişmiş hiçbir ülkede olmayan başıboş köpek sorunumuz var. Bazı ülkeler Türkiye’ye gelecek vatandaşlarını kuduz riski konusunda uyarmaya başladı. Bizim medeniyetimiz merhamet medeniyetidir. Canlıya her zaman merhametle yaklaştık” dedi.

Köpek Bakım Evleri Kurulacak

Erdoğan, “Sahipsiz köpeklerin sahiplendirilmesini amaçlıyoruz. Köpek bakım evi olmayan yerlerde bakım evleri kurulacak. Sahipsiz hayvanlar sahiplendirilene kadar bu bakım evlerinde tutulacak. Sahiplendirilmeleri için kampanyalar düzenlenecek” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.