DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364450.95394%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Android kelimesindeki A harfi büyük harfle yazıldı

Android kelimesindeki A harfi büyük harfle yazıldı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:12
Android kelimesindeki A harfi büyük harfle yazıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Google, Android için yenilenmiş bir logo tasarımı sundu. Android kelimesindeki ‘A’ harfi olan büyük harfle yazıldı ve harfler daha yuvarlak bir tasarımla birlikte yer aldı.

Ayrıca Android robotunda birtakım değişiklikler yaptı. Google, bir işletim sistemi olarak Android için yeniliklerden hiç bir zaman kaçınmıyor. Bununla birlikte Android 14’ün kararlı bir şekilde sürümünü beklerken Google, yenilenmiş Android logo tasarımı ortaya çıkardı.

İşletim sistemi yeni bir görünüme kavuşmuş oldu. Android’in en küçük “a” harfi yıllar sonra değişmiş oldu! Popüler işletim sistemlerinden biri olan Android, yeniliklerle karşımıza çıkmaya şimdiden hazırlanıyor.

Özellikle Android 14’ün hızla yaklaşmasıyla birlikte bu durum daha çok hız kazanmış gibi duruyor. Bugün Google, Android için yenilenmiş bir logo tasarımı sundu.

Şirket tarafından bugün duyurmuş olduğu yeni marka tasarımı kullanıcıların ilgisini çekecek yeniliklerle karşımıza çıkarmaya devam ediyor.

Yeniliğe baktığımız zaman Android kelimesindeki “A” harfinin büyük harfle yazıldığını görmekteyiz. Bunun yanı sıra harflerin daha yuvarlak bir tasarımla birlikte yer alıyor.

İPhone kullanıcıları hak verdi: Google, Apple ile dalga geçti! İlk bakıldığı zaman Android yazısındaki bu değişiklikler çok büyük bir değişiklik gibi görünmüyor.

Android işletim sisteminin başından beri ilk harf her zaman küçük harfli oldu. Bu sebeple ilk harfin büyük harfle başlaması çok önemli bir yenilik olarak görülüyor.

Ayrıca yazı stili de daha kıvrımlı bir halde yer almakta. Google yazı tipindeki bu değişiklikle alakalı bir açıklama da bulundu.

Şirket tarafından, “Android cihazlar ile birlikte insanların bildiği Google uygulamaları hizmetleri arasındaki ilişkiyi daha iyi iletmek” için Google logosunu yansıttığını söyledi.

Android robotunda birtakım değişiklikler olduğunu görmekteyiz. Android markasının yüzü olan robot ögesi de çok boyutlu ve daha çok karakterle karşımıza çıkmış oluyor.

Bunun için Google, bir açıklama da bulundu. Yapılan Açıklamada Android robotun güncellenmesi ve gerçek ortama geçişi yapmasını kolay hale geldiğini söyledi.

(HABER MERKEZİ)

Android kelimesindeki A harfi büyük harfle yazıldı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.