DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22323061.67082%
Balıkesir
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Apple ve Google arasındaki rekabeti artıran bir reklam ortaya çıktı

Apple ve Google arasındaki rekabeti artıran bir reklam ortaya çıktı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:12
Apple ve Google arasındaki rekabeti artıran bir reklam ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Google, iPhone 15‘in USB-C’yi benimsemesine geç kaldığı için dalga geçti. Çıkan reklamda iPhone ve Pixel telefonlar arasında bir diyalog yer almakta.

İPhone ve Android arasında çok eskiye dayanan bir rekabet görülmekte. Kazananın kim olduğu kesin olarak bilinmese bile iki şirketin birbirini tamamladığını artık söylemek mümkün.

Bugün ise Apple ve Google arasında oluşmakta olan büyük rekabeti daha çok artıran bir reklam ortaya çıktı. Google, paylaşmış olduğu reklamda iPhone 15 modellerinin geç USB Type-C şarjı almasıyla fena halde dalga geçti.

Google, Apple’ın USB-C benimsemesine geç kalmasıyla birlikte fena halde alay etti! iPhone ve Android arasında yaşanan büyük rekabeti bilmeyen yok. Bununla birlikte her iki taraftan birbirine göndermeler ve birbiriyle alay etmeler oldu.

Bunlardan biri de bugün ortaya çıktı. Apple’ın iPhone 15 serisi ve daha çoğunu tanıtacağı etkinliğe az bir zaman kala Google, iPhone 15 ile fena halde alay etti.

Google, bugün de “#BestPhonesForever” reklam kampanyası için “Spa Günü” başlıklı bir video yayınladı. Videoda çok yakın zaman içinde çıkacak olan iPhone 15’in bazı özelliklerin eksikliğiyle fena halde dalga geçti.

Bu özellik modellerin Lightning bağlantı noktası yerine USB-C’yi benimsemesi. Sadece sayılı günler kala: iPhone 15 Pro ile neler bekliyor?

Reklamda bir iPhone bir de Pixel telefon karşımıza geliyor. Bu iki model ile birlikte kameraları salatalık dilimleriyle kaplıyken birbiriyle sohbet ediyor. Video başında iPhone, “Pixel, bütün bu etkinlikler yaklaşırken bir spa günü mükemmel bir fikirdi.”

Sonrasında ise iPhone şu şekilde devam etmektedir:”Artık öyle görünüyor ki ne zaman arkamı dönsem, sizin gibi telefonlar benim yapamadığım şeyleri yapmakta; eski fotoğrafların bulanıklığını gidermek, bilinmeyen çağrıları yapay zekayla yanıtlamak ve mesajları canlı olarak tercüme etmek gibi fakat hala bir sorun var.”

Pixel, Ne gibi?

İPhone “Bu şimdilik çok gizli. Ama diyelim ki yakında USB-C’ye bağlanacaksınız!” cevabını veriyor. Pixel “Sonunda USB-C şarjını alabiliyor musun?” diye karşılık veriyor. Bu karşılık aynı şekilde bazı iPhone kullanıcılarında geldi.

Reklamın sloganında Google’ın yeni Pixel 8 serisini görmekteyiz. Devamında yaklaşan Pixel etkinliğine atıfta bulunarak “4 Ekim tarihine kadar dinlenin” ifadesi yer alıyor. Apple’ın USB-C bağlantı noktasına geçmesi yeni düzenlemelere uyma konusunda baskı altına girmesiyle birlikte oldu.

(HABER MERKEZİ)

Apple ve Google arasındaki rekabeti artıran bir reklam ortaya çıktı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.