DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22323061.67082%
Balıkesir
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Apple’ın önümüzdeki ay iPhone 15 serisini tanıtması bekleniyor

Apple’ın önümüzdeki ay iPhone 15 serisini tanıtması bekleniyor

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:06
Apple’ın önümüzdeki ay iPhone 15 serisini tanıtması bekleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple’ın önümüzdeki ay’dan itibaren iPhone 15 serisini tanıtması bekleniyor. Sosyal medya hesabından paylaşılan bir konsept görsel, iPhone 15 kutusunun nasıl olacağını gösteriyor.

İPhone 15‘in duvar kağıdının da tamamen değişeceği söyleniyor. Kutunun içeriği bir önceki modele benzer olacak.

Apple’ın önümüzdeki ay’dan itibaren iPhone 15 serisini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Lansman tarihine de sadece haftalar kala çıkan, sızıntıların da ardı arkası kesilmiyor.

Son olarak sosyal medya hesabından çıkan bir konsept görsel, iPhone 15 kutusu ile neler değişeceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

İPhone 15 Pro kutusunda arka panel yerine sadece ekranı gösterecek şekilde olması ve Apple, iPhone X modellerinden biri olan kutu tasarımını artık tamamen değiştirdi. Kutu tasarımı çok daha sade bir hal alırken, aynı zamanda bazı modellerin kutusunda cihazın ön panelini yerleştirmekte. Örnek olarak, iPhone 13 kutusu ekrana; 13 Pro kutusu arka kasaya yer vermiş oldu.

Apple çıkan sızıntılarıyla bilinen bir Twitter kullanıcısının paylaşmış olduğu görsel, iPhone 15 duvar kağıdının S şeklinde bir eğriye sahip olacağını göstermekte.

Bu koyu olarak ve minimalist tarzıyla, Apple’ın duvar kağıdı olarak da canlı renkler kullanmasından ayrışıyor.

Apple, S şeklinde bir eğriye sahip olan ve aynı zamanda canlı renklerle donatılmış bir duvar kağıdı da her an hazır olabilir. Bu da iPhone 15 Pro’nun yeni konseptten tamamen çok daha farklı görünmesine sebep olabilir.

Kutunun içeriği bir önceki nesille göre çok benzer olacak. Apple’ın USB Type-C – Lightning kablosuyla, SIM çıkarma aleti, kullanma kılavuzu ve bir adet çıkartma olacak. İPhone 15 serisinde ilk defa USB-C bağlantı noktasıyla geleceği için kablonun değiştirilmesi söz konusu olabilir.

Geçtiğimiz günlerde iPhone 15 serisinin renkleri sızdırılmıştı. iPhone 15 ile birlikte Gece Yarısı/Siyah, Yıldız Işığı/Beyaz, Sarı, Mavi ve Turuncu/Mercan; iPhone 15 Pro’da ise Lacivert olmak üzere, Gümüş-Gri, Uzay Siyahı ve Titanyum seçeneklerin olması bekleniyor.

(HABER MERKEZİ)

Apple’ın önümüzdeki ay iPhone 15 serisini tanıtması bekleniyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.