DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.02524%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma Sahilinde Uyuşturucu Operasyonu: Bir Şahıs Tutuklandı

Bandırma Sahilinde Uyuşturucu Operasyonu: Bir Şahıs Tutuklandı

Bandırma sahilinde Şehir Restaurant civarında bir şahsın uyuşturucu madde satmak istediği yönünde gelen ihbar üzerine yapılan operasyonda, şüpheli A.B. yakalandı. A.B çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevine Gönderildi.

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:55
Bandırma Sahilinde Uyuşturucu Operasyonu: Bir Şahıs Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Sahilde uyuşturucu Satmaya Çalıştı”

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan bir ihbarı değerlendiren ekipler Şehir Restaurant yakınlarında bir şahsın uyuşturucu madde satmaya çalıştığı bilgisi alınması üzerine harekete geçti.

Olay yerine hareket eden ekipler kendilerine bin lira karşılığında uyuşturucu madde satılmaya çalıştığı tespit edilen S.U ve C.A’nın verdiği bilgiler sonrasında olay yerinde A.B’yi (27) yakalayarak gözaltına aldı.

“Uyuşturucu Haplar Ele Geçirildi “

Yapılan araştırma ve takip sonucunda, olay yerinden uzaklaşamadan yakalanan şüpheli A.B.’nin yapılan üst aramasında, kendisine ait hırkanın cebinde 58 adet zanax ve 39 adet lamictal olmak üzere toplamda 97 adet hap ele ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 575 TL ele geçirildi. Hakkında hazırlanan evrak ile mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.