DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20435016.07314%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Google Cihazımı Bul simgesi değişiyor

Google Cihazımı Bul simgesi değişiyor

ABONE OL
Eylül 14, 2023 18:46
Google Cihazımı Bul simgesi değişiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Google, Android cihazlarını yakından takip etmek ve bulmak için sunduğu Cihazımı Bul servisinin simgesini güncelliyor.

Yeni simge, yakın zaman içinde yayımlanan güncelleme ile kullanıma girecek. Ayrıca, beklenen yeni özellikler arasında kayıp olarak işaretlenen bir cihazdan bağlantı sinyali alındığı zaman kullanıcıya bilgi verme özelliği bulunmakta.

Google, son yıllarda dönemin trendine uyabilmek için bir çok kez logo değişikliği yaptı. Yakın zaman içinde Android logosunu daha modern hale getiren şirketin kısa zaman önce Cihazımı Bul servisinin simgesinde değişiklik yapmaya gittiği ortaya çıktı.

Google Cihazımı Bul simgesi değişiyor mu?

Kimi zamanlar bir eşyanızı kaybedebilirsiniz. Apple gibi teknoloji devi şirketler, bunun için AirTag gibi ürünler sunarak işleri daha kolaylık sunmaya çalışıyor.

Google ise Android cihazınızı yakından takip edebilmeniz için Find My Device ve Türkçe adıyla Cihazımı Bul adlı bir servisi ücretsiz şekilde sunuyor.

Android akıllı telefonunuzu ya da tabletini takip edebilmeniz bir yana aynı zamanda cihazınız çalındığında onu bulabilmenizi ve kilitleyebilmenizi de sağlayan Google Cihazımı Bul hizmeti için mobil uygulamada simge değişikliğine gidiyor.

Google’dan Chrome için son dakika uyarısı: Veriler çalınmadan muhakkak güncelleyin

Google Cihazımı Bul için kısa zaman önce yayımlanan 3.0.046-4 sürümlü güncellemede uygulama simgesinin mavi, yeşil, sarı ve kırmızı renklerden oluşan yenilenmiş bir simge ile değiştiği ortaya çıktı. İlk olarak geçtiğimiz haziran ayından itibaren ortaya çıkan bu yeni logo, yakın zamanda kullanıma girecek gibi görünüyor.

Google’ın Cihazımı Bul servisi için yenilenmiş uygulama simgesini uzun zamandır merakla beklenen yeni özellikler ile birlikte sunması bekleniyor. Bu özellikler arasında en dikkat çekenlerden biri, Android cihazı kayıp olarak işaretleyebilmek.

Bu özellik, kayıp olarak işaretlenen bir cihazdan bir bağlantı sinyali alındığı zaman kullanıcıya bilgi verilmesini sağlayacak. Rakip uygulamalar ile birlikte rekabeti daha çok artırmak isteyen Google, Cihazımı Bul’a yeni özellikler eklemek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

(HABER MERKEZİ)

Google Cihazımı Bul simgesi değişiyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.